10.5.2012

dont stop believing

Tässä tämän päivän suht simppeli/tylsä asu.


Yllätyin tänään todella positiivisesti kävellessäni Seppälän mainosvitriinin vai mikä lie onkaan ohi. Huomaatteko ite mitään epätyypillistä?..


Jep, mallinukke näyttää realistiselta! Ei anorektisenlaihalta treenatulta 40kg painavalta naiselta, vaan ihan normaalikroppaiselta, varsinkin tosta mahan seudulta (kädet ja jalat kylläkin aika ohuet). Mahtavaa, että ollaan menossa ees vähän parempaan suuntaan ja alettu mainostamaan vaatteita nukkejen päällä, joihin moni voi jopa samaistua. Monien ihmisten minäkuva sen suhteen, että miltä pitäis näyttää, alitajuisesti vääristyy niin hirveesti superlaihojen mallinukkejen ja mallien myötä. Vaikka siis, onhan toikin laiha, mutta realistisemman näköinen kuin monien muitten liikkeiden mallinuket. 

En kylläkään väitä, etteikö muaki ois media aivopessy, kyllähä itekki ihailen laihoja ja treenattuja ihmisiä ja pyrin olemaan laiha. Miksikö? Niin, en oikeastaan ole varma. Itseni takia vai muiden hyväksynnän vuoksi? Varmaan kummankin. Nyt alkaa miettimään että miten edes määritellään laiha:D Mutta enivei, tosi hienoa tällainen, harvoin näkee tän näkösiä mallinukkeja, vai mitä? Way to go xd

No mutta, nyt kun aloin tästä aiheesta jauhamaan, nii näytän yhen linkin missä vähä näkyy varjopuolta tästä asiasta. Eli kaikkialla ei kuitenkaan arvosteta sitä luonnollisuutta, esim. H&M:llä.. Tsekatkaapa toi linkki, menee musta _vähä_ yli:D Saattaa olla et moni on kuullu/lukenu jo tosta asiasta tai hoksannu iha pelkällä H&M:n nettikaupan selaamisella.


Meijän hiusasiantuntija Jasna laitto välkällä mulle hiukset kiinni niin, että ponnari peitettiin hiussuortuvalla. Vois alkaa laittaa hiukset aina tollee ku ehtii! Aattelin muuten lähiaikoina vaalentaa hiuksiani lisää, tai ainakin muuttaa sävyä tuhkanvaaleaan päin, nyt kun ovat niin kellertävät (tästä kuvasta ei huomaa). On muuten kamut päätähuimaava kuvanlaatu, ehkä en tarviikkaa uutta kameraa....

moikkamoi!

6 kommenttia:

  1. toi mallinukke näyttää paljon houkuttelevammaltaki jotenki tolla vartalolla:) toivottavasti noi alkaa yleistyä.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - mm-m, niimpä:)

    VastaaPoista
  3. haha voi Anna ei toi ponnari nyt niin erikoinen ollut :D hehe!

    VastaaPoista
  4. Jasna - haha no oli se hieno!:)

    VastaaPoista
  5. Sinulla on paljon kekseliäisyyttä :) Suloinen blogi.

    VastaaPoista