6.5.2012

found something

Sanoin että oon ettiny kaauan hyvin istuvaa korsettitoppia. Nyt törmäsin yhteen Lindexissä! Tää istuu perfekto ja näyttää hyvältä, mutta on vähä oudon tuntune päällä + vähän turhan pitkä. Jätin sen kauppaan vielä oottamaan, mutta ehkä meen hakemaan sen myöhemmin poois jos siltä tuntuu.


Niin, ja noi olkaimet saa tosiaan irti (kivasti roikkuu tuolla takana). Musta näyttää oikeestaan kivemmalta ilman niitä. Mutta mutta, pitäskö mennä ostaa toi toppi?? Jeesikäää.


Löysin myös Seppälästä näpsäkän repun! Noi ruskeet kohdat on siis tekonahkaa ja muuten kangasta. Jotain kakskymppiä makso. Tuonki meen ehkä myöhemmi ostamaan, nyt viel yritän säästää rahaa.

Ihanaa, vakuutus korvas sen mun pöllityn kameran ja nyt voin alkaa ettii itelleni uutta! Järkkärit on alkanu kuumottelee hullusti -entinen kamera ei siis ollu järkkäri- kun huutonetissä ja joillai sivustoilla niitä myyää nii hito halvalla.

Auttais hirveesti jos te ihanat lukijat ehottelisitte tonne kommenttiboksii järkkärimalleja jotka on halpoja ja helppokäyttösiä mutta kuitenki hyviä. Kiitos jos vaivaudutte!:) Voitte myös ehotella ihan perus kameroita joilla saa laadukkaita kuvia, emmä välttämättä sitä järkkäriä tarvii.

Näihin kuviin ja puheisiin, moimoii!

17 kommenttia:

 1. kannattaa ennemmin ostaa puolijärkkäri tai hyvä pokkari, kun niillä saa melkeimpä yhtä hyvää jälkee aikasiks ku järjestelmäkameralla ja ne on näpsäkämpiä kantaa mukana eikä arkikäytössä se järjestelmäkameran ja pokkarin ero niin päätähuimaava ole :)

  VastaaPoista
 2. Helppokäyttöinen ja hyvälaatuinen järkkäri vaihtoehto on mun mielestä canon 1000D, joka on vissiin vähän kaikilla. Tosi hyvä ekaks järjestelmäkameraksi, helppo käyttää ja löytyy automaatti asetuksiakin. Pienen opiskelun jälkeen ne manuaaliasetukset on kanssa helppoja ja saa tosi maukkaita kuvia :) suosittelen! ja hei ihmeessä osta toi toppi, istu tosi hyvin sulle!

  VastaaPoista
 3. on toi ihan jees, mutta näyttää joltain alusasulta

  VastaaPoista
 4. kannattaa ostaa canon! vaikka 1100d on hyvä, melko halap ja kelpo järkkäri !

  VastaaPoista
 5. canon 1100D tai 500d, 550d On normi järkkäreitä. Helppo käyttösiä ja halpoja, jos haluu peruskameran. Mukaan tulee kit linssi, mikä ei oo kauheen laadukas. Kantsii ostaa ennemmi 50mm/f1.8 maksaa canonii pyöreet 100e. Perus linssi, minkä melkein jokainen true bloggari omistaa!

  VastaaPoista
 6. Minna - nii oon miettiny et pitäskö pitäytyä sillä puoljärkkärilinjalla ku ennenki semmone oli 8)!

  Rapu - kiitos ja kumarrus neuvoista! aika moni ehdotellut juuri tuota kameraa joten ehkä kallistun sen puoleen!=) aijaa kiitti, itseasiassa kävin tänään ostaa:D

  Anonyymi - niin se vähä oikeestaa onkin ahah

  Anonyymi - tuumasta toimeen;)

  Jenna - kiitti pienestä infopaketistasi!:) varmaan just toi 1100D vois olla se meitsin eka järkkäri jos jonkun meinaan ostaa!

  VastaaPoista
 7. rehellisesti, toi toppi näyttää siltä kun olisit unohtanut pukee paidan päälles.. eli siis alusvaatteelta :D

  VastaaPoista
 8. Mulla on ittelläni Canonin EOS 550D.
  Tää on mun eka järkkäri ja oon tykänny tosi paljon. Kuvat on tosi hyvänlaatusii, ehkä hieman parempia kuvia saa, kun 1100D jota harkitsin aluksi pelkän hinnan vuoksi. Lisäksi jämäkämmän tuntunen ainakin omaan käteeni :). Ja jos rakastut/ oot rakastunu kuvailemiseen ni ton viissataa viiskymppisen pitäs riittää aika ammattiamaiseenkin kuvaamiseen.

  Hinta ei välttämättä houkuttele verrattuna tuohon 1100D, mutta oon tosi onnellinen, että sain rahat kasaan tähän 550D. Gigantissa on ollu pariin otteeseen tää malli tarjouksessa, ja hinta ero on jotain 150-250 euron välillä. Musta tää on ollu jokasen noiden eurojen väärtti :D

  Järkkäri ei oo välttämättä maailman kätsyin laite, joka mahtuu joka paikkaan. Silti tykkään siitä, että voin pitää järkkäriä nii hallitusti kädessä, verrattuna "pikku"kameroihin.

  Toivottavasti tästä olisi jotain hyötyä :)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi - periaatteessa:D mutta ei se haittaa:)

  Salla - juu no mulla on aika pieni budjetti eli sen takia mietin just halvinta mahollista järkkäriä eli tässä tapauksessa sitä 1100D:tä. mutta uskon kyllä että toi 550D on laadukkaampi ja monipuolisempi:) ehkä sitte ku oon töissä ja on sitä rahaa enemmä nii voi miettiä kalliimpia yksilöitä

  VastaaPoista
 10. Niinkuin tuolla aiemmissa kommenteissa jo lukikin, toppi näyttää aivan alusasulta. Joten osta ihmeessä jos haluat näyttää vielä vähän enemmän halvalta.

  VastaaPoista
 11. Anonyymi - jep niinhän se näyttää, mutta toiki vaate saa iha erilaisen kivan ja rennon ilmeen kun osaa vaa yhdistää oikein! eli hyvässä lykyssä en valitettavasti ehkä näytä halvalta;)

  VastaaPoista
 12. Voin kyllä suositella 1100D:tä. Ostin sen just omaks ekaks järkkärikseni ja oon tykännyt ihan valtavasti:) Ero pokkarikuviin on aika huima, vaikkei kuvanlaatu ihan ammattilaistasoo oo. Mut eiks me kaikki vähän harrastelijoita ollakin.. Maksoin kamerasta vähän alle 350e, ei oo liikaa pyydetty hyvästä kamerasta:)

  VastaaPoista
 13. Anna - jooo emmä mitää ammattilaistasoo kuviin tarviikkaan, eli hyvältä kuulostaa:) alkaa kyllä aina vaa enemmä toi järkkäri houkutella..

  VastaaPoista
 14. ei puolijärkkäreitä!!! eikä mikää 1000D!!! Kunnon järkkäri, esim just 450d, 500d tai 550d. Vähänkin kun perehtyy niillä kuvaamiseen niin eron kyllä huomaa! Jos yhtään kuvaus kiinnostaa niin puolijärkkäri alkaa vaan vituttamaan.

  VastaaPoista
 15. hanne - mmm kyllähä se kunnon järkkäri kelpais, vaikka jokasta mallia oma kappaleensa kiitos. muttaku ei oo rahaa iha mitenkää rutkasti nii taitaa noi kalliit mallit siks jäädä vaa haaveeksi, ellei joku halua ystävällisesti lahjoittaa mulle semmosta laatujärkkäriä:D

  VastaaPoista
 16. Sori mun on nyt pakko yhtyä tähän järkkärihömpötykseen.. Joo osta järkkäri ihmeessä, vaikka 1100D, koska se on ihan hyvänhintanen, mainio alottelukamera ja eihän se kuvanlaatu oo siitä rungosta kiinni, vaan _objektiivista_ (jos nyt ei lasketa mukaan hämäräkuvissa kohinan prosessointia, sarjakuvausnopeutta sun muuta)! Noi uusimmatkin pikkurunkoset kamerat on nykyään jo tosi laadukkaita. Ainoastaan niistä ei löydy kaikkia niitä säätöjä, mitä isommista rungoista ja ammattitason kameroista, mutta uskon, että et niitä tule tarvitsemaankaan ainakaan vähään aikaan. Mutta niin kun sanoin, että ei löydy kaikkia säätöjä, niin älä säikähdä. Kaikki manuaalisäädöt löytyy, mutta sieltä puuttuu kameran omien asetuksien säätämiset, nappuloiden hienosäätö sun muuta hienouksia. Eli jos joskus tahdot kehittää harrastusta niin panosta sen jälkeen vaan uusiin objektiiveihin, salamoihin ja muihin laitteisiin. :)

  VastaaPoista
 17. Anonyymi - juu aattelin ostaa just sen järkkärin tai sit siitä sen vanhemman mallin. en oo mikää valokuvauksen suuri harrastaja enkä tiiä noista kameran säätö ja käyttö jutuista juuri mitään, yleensä muokkaamalla teen kuvista sen näkösiä kuin haluan:) mut jees, kiitti neuvoista!

  VastaaPoista