2.5.2012

klara vappen

Nyt tulis täältäki suunnasta sitä vappupäivitystä. Koska kamerani päätti itsenäistyä ja lähteä omille teilleen se eräs ihana yö, ei illalta pahemmin kuvia ole. Kännykästä kuitenki löyty kuvia jonkun verran (+toi eka kuva maijalta), joten tässä siis muutama julkaisukelpoinen otos:


Kuvat ei missään aikajärjestyksessä, esim. toi kuva kirkkopuistosta on joskus klo kuudelta otettu, myöhemminhän se oli aivan täynnä kun sinne joskus yhden aikaa poikkesin.

Mutta tosiaan, itelläni oli ainakin hauska vappu! Ilta meni jotenki tosi nopeesti ohi. Kaverilla alkuillasta aloteltiin mukavissa merkeissä ja sieltä sit suunnattiin Kortepohjan suuntaan toisen tytsyn luo.

Koska minä pieni luuseri myöhästyin vikasta bussista, nii otettii sitten kävelylenkki sieltä keskustaan. Tää nyt ei ollu viel paha matka. Sitten poikkesin siel keskustassa juu -jossa muuten oli ihmisiä ku merenmutaa!- ja lähettiinki aika samantien loppuyöksi jatkoille Myllyjärvelle KÄVELLEN. Universumin laiskin sohvaperunan puolikas käveli sinne, ei voi ymmärtää..


Tuolta tonne O__o En oo oikee tehny mitään muuta vappuista kun toi juhliminen. En oo puhallellu serpentiinii, pitäny hassuja vaatteita tai tehny munkkeja. Sinäänsä sääli, mut ens vuonna sitten. Tai no oon mää nakkeja syöny, eikös ne kuulu vappuun?

Aattelin myös käydä viel tivolissa ostaa hattaraa koska se on niiiiin hyvää. Melkein yhtä hyvää ku pitsa tai mokkapalat. Toisaalta toiselle puolelle kaupunkia tivoliin hattaran takia, hmm. 

Porukka sano että viikonloppuna satais lunta. Menin forecaan katsomaan asian laidan ja joudun kamut todistamaan väitteen vääräksi:
Jep, kusetusta. Toisaalta on kyl muuten aika perseestä tuo sää viikonloppuna, vois pitää kunno löhöily-/syömisviikolopun. Mut on muute ollu ihanat säät nyt nää pari päivää! Kävi kyl hyvä tuuri ku oli vappuna nii aurinkoista. On tullu huomattua, että aurinko kummasti piristää mieltä, vaikka kuinka ois teiniangsti mieli.

Nyt oon jauhanu tänne tarpeeks paskaa joten voin mennä syömää ja tekee kouluhommia heippa!

ps. olipa outo postaus, väsyttää ja teksti sen mukasta

6 kommenttia:

 1. Naurattaa toi "melkeen yhtä hyvää ku mokkapalat" :D Niin annamaista <3
  Ja sit tosta kamerasta... hukkuko se mumminki kamera nytten? Voivoi

  VastaaPoista
 2. Maija - :DDD niin=) eiei:D! siis tarkotan tossa sitä meijän

  VastaaPoista
 3. Ku sanoit et otit ton kuvan Maijalta niin onks sillä maijalla siis blogi? Jos on nii linkkaisitko(:

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - tietääkseni ei ole:o fb:stä ton kuvan otin!

  VastaaPoista
 5. voisitko vähä vinkkailla jotain hyviä lantrauksia tolle vergille? ;) kun ei sitä ihan raakana viittis vetästä nii miten tyylii ite tykkäät? :) hehe asialliset kommentit ry!

  VastaaPoista
 6. :Dnoo hmm sen kaa sopii ny vaikka mikä ku se on iha perus viinaa, riippuu mistä tykkää. mut jos haluaa lopputuloksen missä ei maistu viina nii kannattaa aina laittaa sitruunamehuu, sitä mikä on 100% sitruunaa, sellasessa sitruunanmuotoses purkis myydään. sit vaa sen kaa esim. sprite tai muu sitruunaa sopiva limsa/mehu.

  VastaaPoista