15.5.2012

lets find some beautiful place to get lost


Muutama kuva viikonlopulta. En tehnyt mitään ihmeellistä, perjantaina mentiin Ainon ja Iidan kanssa meille juttelemaan sipsien ja somersbyn kera (missä vaihees niitäki on alettu myymään tölkeissä?!). Ja kyllä me siinä myös katottiin sivusilmällä Suomen häviötä Kanadalle. Niin, ja vaalensin kahet farkkushortsit! Onnistu hyvin, niistä myöhemmi ehkä kuvaa.
   Lauantaina hmm, kävin salilla ja pyhitin iltani Tuntematon sotilas leffalle, koska se kirja pitää lukea äikässä, ja koska minä + lukihäiriö + paksu sotaromaani = not gonna happen. 3 vitun tuntia mustavalkosta sotaa, näin tyttönä kiinnostuksen määrä oli maksimaalinen. not. Kaiken kiinnostuksen lisäksi mun lempihahmo siinä elokuvassa sokeutu ja kuoli. xd
   Sunnuntaina oli ihana sää, mutta enpä käynyt ulkona. Tyypillistä. Sen sijaan, tyhjensin mun vaatekaapin turhista vaatteista, suunnitelmana viiä kirppikselle taas myyntiin. Huhhuh mikä kasa turhia vaatteita sieltä löyty. Valehtelematta yli sata vaatetta! Nyt ainakin saan vähän rahaa kesäks kun ne myyn pois. Ainaki parille festarille tarviin rahaa, muuten ei mikään pakonomanen tarve.
   Ah, ulkona mahtava aurinkoinen sää, tänään oon ollu paljon ulkona, esim. luin viltillä englantia ja söin sipsiä auringon samalla lämmittäessä poskia, mmm. Marsutkin pääs ekaa kertaa syksyn ja talven jälkeen ulos lyllertämään, hah. Ja motivaatio koulun suhteen senkun laskee aina vaa enemmän hyvän sään myötä, en vaa malta oottaa lomaa, festareita, biitsillä makoilua ja kaikkea muuta mitä loma ikinä sisältääkään! Kelatkaa, alle 3 viikkoo. Ihanaaa.

ps. kun katon näitä mun kännykällä otettuja säälittävän laadun omaavia kuvia, niin uuden kameran hankinta kuulostaa enemmän kuin hyvältä idealta

3 kommenttia:

 1. Kiva tollanen salamyhkänen salikuva :D Onks Elixialla paljo porukkaa siellä salilla aina?

  Ps. nytkö ne vauvat pääs sit ulos <3

  VastaaPoista
 2. hei don't worry meikä luki tuntemattomasta sotilaasta 8 sivuu ja sain äikästä kasin että.... ota lungisti :D t suvi

  VastaaPoista
 3. suvi - :D! no sitte mulla ei oo mitää hätää:DD

  VastaaPoista