15.3.2012

wanhojen tanssit ja jatkot

Lupasin wanhojen päivästäni kunnon postausta. Vihdoinkin sain väsättyä teille kyseisen postauksen, olkaa hyvät!

Wanhojen tanssipäivä alkoi meidän omalla koululla, missä oli kenraaliharkat ja kuvaukset sekä lopuksi itse koulun tanssiaiset.


Ensin tanssittiin "viralliset tanssit"..


Sitten koulun oma tanssi..


Sitten kun tanssit oli koululla tanssittu, lähettii bussikuljetuksella (luksusta... missä meijä limusiinit hä?!) Priimukselle syömään..


Priimuksella oli tosi hyvää ruokaa! Siihen nähen, että maksettiin ruuasta vain 11€, rahalle tuli todellakin vastinetta. Kolmen ruokalajin ateria, kaikki maistui tosi hyvin.


Juoma: jotain vihreetä..limsaa?
Alkupala: joku katkarapu tartarpihvi
Pääruoka: broileria ja risottoa
Jälkiruoka: joku ihana rahkainen juttu
(taidan tämän ruoka-alan sanaston)


Ruokatankkauksen jälkeen mentiin kuninkaallisella (bussi)kyydillä hippokselle, missä tanssiaiset jatkuivat. Saralla oli super hieno taskumatti haha.


Hippoksella tanssi siis Jyväskylän kaikki lukiot ja yleisöä oli tavan mukaan tosi paljon. Hauskinta oli kattoo muitten koulujen omat tanssit ja kaikki oli hienoja ja erilaisia!


Se tunne, kun viimenen tanssi oli lopetettu.. Kaikki oli ihan täpinöissää; nyt voi lähteä vittuun, riisuu tanssikamat ja mennä juhlimaa! Sitä oikeestaan kaikki eniten odotti, tanssit oli vaan pieni plussa siinä päivässä:D Eivaa olihan se tanssiminenkin ihan antoisaa.

Tosi moni porukka eri kouluista oli vuokrannu mökin Riihivuoresta jatkoille, mukaan lukien meijän porukan. Ihmiset kierteli eri mökeissä juhlimassa ja musiikki soi pitkälle yöhön. Oli kyllä hauska viikonloppu!


Varmasti muistan vielä vuosien päästä tän mahtavan viikonlopun. Ei oo porukka siis turhaan hehkuttanu wanhoista!

Tein teille viel pienet koosteet kampauksista ja mekoista, minkälaisii tänä vuonna tyttöjen päällä näkyi:) Yritin valikoida vähän erilaisia, niin ne keillä on wanhat sit ens vuonna edessä, saa mahdollisesti vähän inspistä!


Mutta semmoset wanhat oli mulla! Toivottavasti piditte postauksesta:)


13 kommenttia:

 1. oooiiii! ihan sairaan kivaa menoa! ikävä kyllä mä en siltikään tiedä mikä siinä hehkutuksessa on ku en ikinä ite tanssinu wanhoja. mutta iso juttuhan se on ja saapa ainakin näyttää prinsessalta!(=

  VastaaPoista
 2. mimi - joo varmaa vaikee tajuta jos ei ite niitä koe!:/ joo oli kyl kivaa tepsutella mekoissa ja hienoissa kampauksissa:)

  VastaaPoista
 3. taitaa olla pannacottaa toi jälkkäri! ainakin näyttää siltä, namskis :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - mahdollisesti:)

  VastaaPoista
 5. näitä wanhat-postauksia on tullu luettua aikamoinen liuta.. Onnistuit kyllä tässä, vähän erilainen kun normista! :)

  Ja niin kauniina olit. :)

  VastaaPoista
 6. Essi - aijaa voiku kiva kuulla:)! kiitoskiitos:)

  VastaaPoista
 7. Moi.
  1. Oot ihan vitun idiootti
  2. Koko Jyväskylä nauraa sulle
  3. Ens kerralla kun nään sut baarissa, mä varmistan että sun elämästä tulee yhtä helvettiä, ja sä toivot että joku lähettää sun paketissa vittu siperiaan.

  VastaaPoista
 8. Anonyymi - :DDDDDDD moi:) toivottavasti sinä olet täydellinen ja kaikki rakastaa sinua

  VastaaPoista
 9. oliko kellään tytöillä vaikeuksia noiden leveiden mekkojen kaa esim. bussissa? :D kiva ku kommentoin tähän nyt jee

  VastaaPoista
 10. jos oli sellanen tuki kehikko mikälie joka piti mekon helman muhkeana niin sit istuminen varmasti tuotti vaikeuksia:D

  VastaaPoista
 11. et sattuis tietämää et mistä toi vaaleenpunanen mekko on ostettu, joka näkyy noissa teijän oman koulun tanssin kuvissa? Se on just semmonen ku haluisin ja alkaa olemaan jo pikkunen mekkokriisi.. :D

  VastaaPoista
 12. Mitä järkeä on ees jossain vanhoissa, kun ketään ei edes kiinosta tanssit, vaan sen jälkeiset kännäilyt? Säästäkää nyt teidän vanhempien rahat ja menkää kellariin ryyppäämään...

  VastaaPoista
 13. Oot tosi nätti. Hyvä postaus

  VastaaPoista