1.3.2012

+1


huivi, takki gina tricot neule, t-paita H&M
maiharit, shortsit 2nd hand

Ohuista sukkiksista ja nahkatakista voi tyhmempikin päätellä, että otsikko meinaa siis lämmintä (ainakin Suomessa) säätä. Olin enemmän kuin tyytyväinen kun katsoin aamulla lämpömittarin lukemia. Kevät, täältä tullaan hitaasti mutta varmasti! Huomenna +3. Vois mennä pulkkailemaan:D Jos joku syttyis nii oisin iha valmis menemään.

Tällä asulla kävin syömässä maittavan (lol kuulostipa tyhmälle) aterian Jalossa. Suosittelen lämpimästi kyseistä ravintolaa! Shortsit tuunasin eilen farkuista. Tulee kyllä olemaan ens kesän lempparit. Pahoittelut muuten vikan kuvan tyhmästä ilmeestä, olin varmaa sanomassa jotain..

Nyt meen tekee jotain hyvää safkaa, heippa! Vai pikemminkin klo 1:07, hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. kuunteletko pink floydia?

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - ehenn, vaikkakin ihan hyvää musiikkia

  VastaaPoista
 3. eikö ole vähän hassua pitää bändin paitaa jota ei edes kuuntele, saatika tiedä kyseisestä musiikista mitään? ei sillä, jokainen tavallaan.

  olet muuten hirmu kaunis!

  VastaaPoista
 4. Anna - varmasti voi olla hassua, mut ostan yleensä vaatteen koska se on hieno, harvemmin ostan vaatteita muun kun sen ulkokuoren vuoksi. ymmärrän kuitenkin pointtisi ja kyllä se oli mielessä kun ostin paidan. tietty ois viel enemmä siistii pitää tota paitaa pääl jos kuuntelisin kyseistä musaa. kiitos!

  VastaaPoista