11.12.2011

ostoxiih


Jep siinä ois nyt niitä helsingin ostoksii, tällee viikon myöhässä. Tavoite oli ostaa neuleita ja farkkupaita. Tsek, kumpikin tavoite täytetty. Kyllä, ostin myös farkkupaidan, mutta minä tollo unohin kuvata sen. Mut tuskin ketään haittaa? Perus farkkupaita kyynärpääpaikkauksineen, thats all. Ja ah, weekday+monki= heaven. Miks tollasia kauppoja ei oo Jyväskylässä, perkele.
  Oon myös ostellut sitä sun tätä kirppareilta ja kapoista tässä taannoin, mutta jotenkin tuo vaatteitten kuvaaminen on niin tylsää nii ei tuu ikinä aikaiseks sitä tehtyä. Siks jääny sellaset postaukset vähiin. Mut ostin eilen ihanan talvitakin ja maiharit, ne mun on kyllä pakko esitellä tässä joskus!
  Tänään sunnuntai kulunu kotona eilisistä synttäripileistä toipuessa kera ruuan ja skinssin ykköstuottarin. Tosiaan  pidin eilen juhlat ku kerran täytin vuosiakin! Talo täynnä hyviä kavereita: hyvät juhlat taattu. Postaan ja kerron tarkemmin niistä ens kerralla! Nyt meen nukkumaan.

ps. huomenna 2 tunnin koulupäivä. taivaallista. mutta periaatteessa turhaa.

4 kommenttia:

 1. ihanan lämpimiä vaatteita! tai no ei toi liru mutta muutt((= heitin sulle haasteen http://mimiviolet.blogspot.com/2011/12/haasteen-otin-vastaan.html voit kertoilla muodista(;;

  VastaaPoista
 2. mimi - niimpä:! noi kaks neuletta on ihanan paksuja ja pehmeitä:)
  kiitos haasteesta!

  VastaaPoista
 3. tuu tukholmaan nii voin viiä sut monkiin ja weekdayhin :)

  VastaaPoista