17.12.2011

HBD to me!

Viikko takaperin mulla oli synttärikekkerit! Oli onnistunut ilta ja kaikilla oli kivaa, mut oli kyl eka ja vika kerta ku emännöin juhlia, oli aika stressaavaa eikä ite ehtiny kunnol juhlii. Ja huhhuh sitä sotkun määrää. Aluks siis syötii ja juteltii meillä tyttöporukal. Sit tuli illan mittaa muut vieraat.

Sain tytöiltä lahjaks skinssin tuotantokauden, 15€ lahjakortin hennesille ja sellasen ketju korviksen ku hukkasin entisen. Sit sain myös Aleksilta, Jowalta ja Ronelta pehmolelun, Juusolta ja Matilta jonkun skeitti DVD:n ja Taavilta ja Sampalta skumppapullon jos muistan oikein. Kiitos paljon lahjoista:)

Kameraan oli ilmestyny illan jälkee 250 kuvaa, en tiiä kuka niitä oli ottanu mut kiitti sille kuitenkin:D tässä muutama


Eilenki viel juhlistettii vanhan luokan tyttöporukan kaa mun synttäreitä. Oli tosi kivaa, niinku aina yleensä. Ihania tyttöjä kaikki, pystytään puhuu ihan mistä vaan ja aina yhtä hauskaa. Harmi vaa ku nähään nii harvoin. Love u guys!

Kävin vuokraa äske No Strings Attached leffan nii meen kattoo sen nytte. Ehkä eksyn sen jälkee tonne Kirrii päi mis kaverit viettää iltaa, tai sit jään löhöilee himbe. Morjens!

5 kommenttia:

 1. miks nää kuvat on muokattu pilalle

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - en ainakaa tarkotuksella oo pilalle muokannut:D

  VastaaPoista
 3. HUH että noi on mustavalkosia.. miks mun paita on märkä..... - hanziii

  VastaaPoista
 4. hahaa:D ei oo juomat pysyny lasissa näköjää

  VastaaPoista
 5. hanski vähä innostunu -limbe

  VastaaPoista