29.12.2011

grunge

 
Asuni tänään. Päälläni oli uusi neule ginan alennusmyynneistä. Ihastuin sen väriin, joka on sekoitus punaista ja oranssia. Myös JC:n liukuvärjätty huivi on joulun alennusmyynneistä, musta se on aivan ihana.

Niin kuin otsikostakin voi päätellä, asuni oli tällä kertaa aika paljolti grunge tyyliin suuntautuva. Rikkinäiset farkut, ruutupaidat, maiharit, nahkarotsit, isot neuleet ymym kuvastaa hyvin tätä tyylisuuntausta. Ihmisiä joiden pukeutumisessa on viitteitä grungeen on esim. Johnny Depp, Taylor Momsen, Alice Dellal, Olsenin kaksoset jne. Unohtamatta tietenkään Kurt Cobainia!

Tuntuu että alan pikku hiljaa löytämään sen mun oman tyylin, et millasiin vaatteisiin tykkään pukeutua ja missä tunnen itteni varmaks. Kun joskus ylä-asteen alussa aloin kiinnostua enemmän pukeutumisesta, niin siitä lähtien mun tyyli on ollu aika hakemista ja kokeiluja rokahtavasta tyylistä tyttömäiseen. Ei mulla kyl periaattees vieläkään oo mitään tiettyä linjaa miten pukeudun, mut kyl se alkaa vähitellen löytymään. Esim tää asu kuvastaa hyvin mun tyyliä ja sitä miten tykkään pukeutua. Rentoa, boheemia ja ei-huoliteltua katutyyliä.

Mulla on muuten ollu aina noitten ristikorujen kaa "periaate" et en laita niitä killumaan mun kaulaan koska oon kaikkea muuta kuin uskovainen ja se tuntuis jotenkin tyhmältä et silti kaulassa roikkuu risti. Sain kuitenkin mun siskolta tollasen joululahjaks ja koska se on musta kuitenkin hieno (itse risti kuviona on musta tosi jees koruissa nimittäin) niin muutin mieltäni ja laitoin sen kaulaan. Oon kai nyt sitten feikkiuskovainen tai jotain:DD Nooh, se on vaa kaulakoru, whaeva. 

Oon tosiaan tänään ja eilen shoppaillut alennusmyynneissä ja vaikka mitä kivaa lähti mun mukaan kauppojen rekeistä. Pitääpi tässä lähipäivinä esitellä teillekkin mun ostoksia!


8 kommenttia:

 1. oioioi ihana asu! :-----------------------------)

  VastaaPoista
 2. mun mielestä tää tyyli on ehkä paras sun kaikista eri tyyleistä! se on semmonen mistä itekki tykkään ja sit se jotenkin näyttää sun omalta :---) oot ihana!

  VastaaPoista
 3. ihanan sävystä huulipunaa ! (:

  VastaaPoista
 4. se on kurt cobain !!!!11111 perkele :D T: suvi =)))))))) oon fanaattinen ja sitä ei saa kirjottaa väärin :d ps. rakastan sun vaatteita voisin ottaa ne kaikki, ei mul muuta

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - voi kiitos, kiva kuulla!:) mäki tykkään kovasti tän tyylisestä lookista

  Roosa-Maria - hups:DDDD

  Nea ja kukka - kiitoksia!:)

  emppu - kiitos, mäki tykkään hirveesti! sain joululahjaks=)

  suvi - ahahaha:D ylläri pylläri et kirjotin taas jotain väärin, oon kyllä oikeinkirjoituksen kanssa iha toivoton tapaus:DD haha aijaa, kiitti! xd

  VastaaPoista