23.12.2011

chains

Like I said, mun piti näyttää teille pari juttua mitä oon ostanu ja saanu lahjaks! Näitä kaikkia koruja yhdistää asia: ketju.

Glitter
Tosi ihana tuplasormus ketjulla! Ihastun nykään erikoisiin koruihin joissa on joku hauska idea. Tottakai peruskorutkin on kivoja, mutta on se ihan eri asia pitää kädessä tollasta sormusta kun jotain basic pientä yhen sormen sormusta. Myös tässä saman tyylinen sormus.

Glitter (lahja)
Ihanat korut jatkuvat. Rannekoru josta ketju sormukseen. Aivan perfect. Ainoastaan toi rannekoru tai rengas mikä onkaan, on tilkan liian iso. Pysyy paikoillaan esim neuleen päällä, muuten liikkuu. Mutta ei anneta sen häiritä!

Glitter
Tällänen mulla onkin ollu ennenkin. Ostin uuden koska hukkasin edellisen johonkin juhliin, olettaisin. Tykkään kovasti, tuo tylsään ilmeeseen vähän räväkkyyttä. Näkyy parhaiten jos hiukset kiinni tai jos on vaikka sivukalju tai muuten lyhyet hiukset. Joskus myös teen noitten kaa silleen et nostan hiukset korvan yläpuolelta sivulle pinnillä. Tai voihan ton korun antaa elää omaa elämää hiusten allakin:D Iha mite vaa.

(lahja)
Täs viel saman tyylinen korvis kuin edellinen. Ketjulinja jatkuu, nyt vaan ketjua löytyy enemmän. Lisäksi mukana sulkayksityiskohdat ylhäällä että alhaalla. Tosi kiva tämäkin!

Siinä olikin sitten koruja ihan kivasti, ei kyllä tarvii vähään aikaan tehä korupostausta! Ainiin, ja viel yks juttu. Kävin tänään ginassa ja tein aika siistin löydön, sarjassamme erikoiset korut. Ostan varmaan tän kyllä lähiaikoina. Tosi hyvä lisäys esim yksinkertaiseen asuun, jos menee vaikka juhliin. Ja kaupassa löyty viel metallin sävynen, eli se mielummin kun tuo kultanen.

Mut nyt toivotan kaikille ihanaa ja hurjan hyvää joulua! Syökää paljon ja rakastakaa läheisiänne (:

2 kommenttia: