25.10.2011

came and went

Syysloma tuli ja meni. Oli ihan hyvä loma. Näin kavereita joita en ehi muuten nähdä, rentouduin, nukuin, söin paljon hyvää ruokaa, kävin mummilassa ja salilla, juhlin ja myös luin niihin hito uusintoihi.  Kuvia multa löytyy vaa torstailta, perjantailta ja lauantailta.

Torstaina Reetta oli meillä katsomassa leffaa ja sen jälkee menin Jyrille loppuillaksi. Eipä siellä paljoo kuvia tullu otettua:Perjantaina kävin kirpparilla -löysin sieltä leviksen boyfriend-farkut ja pitsipaidan, esittelen ne täällä joskus- ja illalla mentii Liinalle porukalla ja sieltä jatkettii vuosisadan huonoimpii pileisii. Paska reissu mutta tulipaha tehtyä. Tässä kuvia Liinalta ja sen ihanasta kissasta ja rotista. Pidän hirveesti kaikista eläimistä, aina kun jossain on koira tai kissa tai mikä vaan niin haluan ottaa sen syliin, haha:)

kaikki 2nd hand paitsi neule gina tricot


Lauantaina oli äitin 50v synttärit. Talo oli täynnä keski-ikäisiä ihmisiä, hyvää boolia ja ruokaa. Puoliltaöin lähdin jatkamaan iltaani oman ikäisteni seuraan Sokos hotelli Alexandran sviittiin minkä Roosa oli nopean päähänpiston johdosta varannu samaisena iltana. Siellä sitten juhlittiin syyslomaa vielä viimeisen kerran. Oli kyllä aivan mahtava loman lopetus! Paljon hyvää porukkaa ja kaikilla hyvä fiilis.

<><><><>
käytiin Konstan ja Saaran kanssa yöllä pitsalla. Kynysin odotusnumero mitä oon ikinä nähny:D8 kommenttia:

 1. Oliks se sviitti hieno!
  Ja voi Rebeä, ihana ♥

  Ps. Oot käyny mun kaapilla!? Mut ihmettelen et miks valitsit tommoset myshousut bileisiin :D?

  VastaaPoista
 2. Maija - nooh iha perus!
  haha siis ei ne mulla ollu ku sit joskus kahesta eteenpäi ku oltii oltu saunas enkä jaksanu enää tälläytyä ja laittaa juhlavaatteita päälle:D

  VastaaPoista
 3. tarkotatko vuosisandan huonoimmilla bileitä vilma vesalaisen bileitä?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - ei ne ollu viime viikolla?:D eli enn

  VastaaPoista
 5. sä oot ihan mahtavan olonen ja näköinen tyyppi!! tyylis on kiva ja oot erittäin kaunis C:

  VastaaPoista
 6. Jenna - voiku kiva kuulla=) kiitos kovasti!

  VastaaPoista
 7. mitä noi secondhand vaatteet on ja mistä niitä saa? :D

  VastaaPoista
 8. siis secondhand meinaa kirpparia/että jotain on käytetty aiemmin, tässä tapauksessa vaatetta. eli kirpparilta olen ostanut:) ei mitään sen ihmeempää

  VastaaPoista