18.10.2011

tuesday, grey and coldhuivi JC nahkatakki Marc Jacobs
paita, maiharit 2nd hand

   Tänään piti herätä aikaisin, kun klo 11 oli korvalääkäri. Väsytti ihan sikana eikä ois tehny yhtään mieli mennä sinne. Onneks se lääkäri oli sentää kiva ja hoiti hommansa moitteettomasti; nyt ei oo korvat enää lukossa.
  Puhuttii muute äitin kanssa että ei ois lääkärinä kyllä pahemmi rahasta pulaa; katottii laskua nii se mies laskutti 30 minuutista 75€... Eli ainakin 150€ tuntipalkka?! Kai sitä pitää sitten mennä lääkärin kanssa naimisiin kun ei ainakaa omat taidot sellaseen riitä:D 
  Käytiin myös Banthai-ravintolassa syömässä thaimaalaista ruokaa ja Sokkarilla josta löyty mulle hammasharja, kuivashampoo ja vaalennusaine, kun tota juurikasvua pitää vielä vähän vaalentaa. Noi kuivashampoot on muuten tosi käteviä jos ei ehi pestä aamulla hiuksia! Suosittelen lämpimästi.
vaalennusaine 7,60€ ja kuivashampoo 8,90€ 
kummatki oli tarjouksessa

3 kommenttia:

 1. Oisin halunnu nähä kuvan hammasharjasta :( Mut miten sun korvat oli lukossa sit? Eiks ne auennu? Tuli ikävä tommosia kaupunkijuttuja aina.. Ku käydään äitin ja sun kanssa aina jossain syömässä. Höh.

  ps. Grey :D

  VastaaPoista
 2. Mullon sulle haaste mun blogissa!

  VastaaPoista
 3. Maija - haha:D se on punainen ja siinä on huulten kuvia:))) korva on nyt kunnossa! niisk, no mut kyllä sä viel elämässäs ehit meijän kaa mennä syömää, älä suotta ikävöi:) ja me tarkistettii äitin kaa, et harmaa on gray ja MYÖS gray!

  Mette - okkei!

  VastaaPoista