19.10.2011

haaste

Tehtävänäsi on:
- kiittää haasteen antajaa blogissasi
- haastaa kahdeksan bloggajaa ja ilmoittaa heille siitä
- kertoa itsestäsi kahdeksan satunnaista asiaa

Kiitos kaikki jotka minulle heitti tämän
haasteen!

Kaikki bloggarit keiden blogeja luen, ovat jo  muistaakseni tehny tän eli en nyt oikein voi haastaa ketään.

Kahdeksan satunnaista asiaa minusta:

1. Oon matkustellu aika paljon ja tykkään matkustella ulkomailla. Oon käyny mm. Pariisissa, Roomassa, Lontoossa, Californiassa, New Yorkissa, Tokiossa, Barcelonassa ja sit perus Ruotsi ja Viro. Haluaisin vielä joskus Kreikkaan, Havajiille, Väli-Amerikkaan ja Afrikkaan sekä ehkä Kiinaan. 

2. En pidä riitelystä enkä riidoissa olemisesta kenenkään kanssa. Siksi yleensä yritän mahdollisimman nopeasti sopia kaikki riidat tai erimielisyydet, vaikka riidan syy olisi mikä hyvänsä ja vaikka en siitä ihmisestä muuten pitäisi. En oo myöskään yleensä pitkävihainen.

3. Olen hidas, laiska ja ehkä hieman saamaton. Myöhästyn lähes aina kaikkialta, esim. harrastuksista, tapaamisista, koulusta, juhlista, BUSSISTA ym. Jätän myös asioita viime tinkaan.

4. Mulla on tinnitys. Se ei enää oikeestaan häiritse mua, paitsi kun on hiljaista. Menee vaikka nukkumaan niin korvissa soi hirvee orkesteri, puhumattakaan jonku keikan jälkeen. Siksi yritän esim. välttää musiikin kuuntelemista. :/

5. Tykkään hirveesti laulaa! Laulan melkein koko ajan kotona. Olin myös musiikkiluokalla 3-9 luokilla sekä laulanut kuorossa Vox Aurea.

6. Olen todella kovaääninen. Puhun esim. puhelimeen kovaan ääneen itse sitä tiedostamatta, kuiskaan vain oikeasti hätätapauksissa, saatan puhua yleisillä paikoilla asioista kovaa joista ei tarvitsisi puhua niin kovaa.. Joskus kavereilla menee siihe hermo ja mua itteänikin ärsyttää mun kovaäänisyys. Mutta en oikeasti voi sille mitään, ellei mulle sanota siitä aina välillä.

7. En ole nirso! Syön lähes mitä vain. Nyt en ainakaan keksi ruokaa mitä en voisi syödä. Syön yleensä myös paljon.

8. En ole IKINÄ polttanut tupakkaa. Enkä toivottavasti tule vielä pitkään aikaan polttamaan:)
(Tässä oli eka toinen fakta mut vaihdoin koska keksin paremman)

Done!

5 kommenttia:

 1. haha ! :D noi 5 kohtaa oli ihan niinku minä! :D mun kaverit sanoo mulle ain et älä viitti puhuu noin lujaa et tajuutko et kaikki kattoo tai jotai tällästä enkä ite huomaa sitä yhtään. samoin toi et laulelen aina himasssa, onneks meidän kerrostalos on paksut seinät.. ja viel toi et mäki myöhästyn AINA kaikkialta:) mukava kuulla et on olemas muitakin ööhm no jätän kertomatta mitä mutta jep!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi - Haha, aijaa!:D hauska kuulla:)

  VastaaPoista
 3. Heii, ooks hyvä laulaan?

  VastaaPoista
 4. ooks hyvä laulaan? laita videoo =)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - No huii, ehkä laitan joskus jos uskallan:) mut tuskin uskallan

  VastaaPoista