17.9.2011

last friday night

  Eilen oli ihan kiva ilta! Kaverini Kreeta piti bileet. Oltiin sitä ennen Roosalla pienellä porukalla ja sieltä sit mentii sinne Kreetalle.
  Kreetalla oli mukavasti porukkaa, paljon tuttuja. Oli hauskaa ja oli tosi onnistuneet juhlat! Ei poliiseja, ei rähinöitä, ei draamaa, ei mitään rikkinäisiä asioita tai esineitä.
Ja kamerakin eksyi mukaan! Tässä siis otoksia illasta:

Äity....
Ah, porukat lähti yhdeks yöks pois kotoo, joten saan nyt viettää lauantain ja sunnuntain pitkästä aikaa yksin omassa rauhassa. Mitäköhän sitä tänään keksis!

Ja jos löydät itsesi kuvasta, niin kopioi pois vaan

6 kommenttia:

  1. Minkä takia jengi on ilman paitaa. Siihen mä vedän rajani. :D

    VastaaPoista
  2. Anonyymi - Joo älä multa kysy...:D ylilyönti. jep samat sanat

    VastaaPoista
  3. Hei oon miettiny, että onko sulla sisaruksia? Oot varmaan joskus maininnut, mutta en muista :O ihana blogi sulla, jotenkin tosi elämänilonen:)

    VastaaPoista
  4. Anonyymi -Juu on, mulla on kaksoissisko Maija:)Tuossa on osoite sen vaihtariblogiin: http://mittarisverige.blogspot.com
    ja kiva kuulla, kiitos kovasti:)

    VastaaPoista
  5. Tuli jotenki ikävä sinne jyväskyläpiireihin ja jyväskyläporukkaa :( Osaanpahan sit arvostaa sitä ku tuun takas :D Näyttää muute et oulalla ois tossa yhessä kuvassa botox-huulet hahah:D

    VastaaPoista
  6. Maija - :( Turhaan ikävöit, ehit viel kyl olla täällä Jyväskylässä iha tarpeeks:D Tukholmassa et saata asua enää ikinä ton vuoden jälkee.
    Aijaa, en nyt oo varma mitä kuvaa tarkotat mut okei?xD

    VastaaPoista