13.9.2011

stressi


   Tässä eilisen asua. Pelkillä asusteilla saa tylsästäkin asusta vähän mielenkiintoisemman. Mietitään vaikka jos ottaisin tuon pannan, huivin ja vyön pois. Asussa ei olisi enää mitään ihmeellistä.
   En oo paljoa ehtinyt enkä tällä viikolla tule ehtimään päivittelee tätä blogia, sillä mulla on koulun suhteen hirvee stressi. En ole koko syksynä ainuttakaan kertaa stressannut koulun takia ja nyt se sitten kostautuu: hirveästi jäänyt pelkästä saamattomuudestani rästiin kirjoitelmia ja tehtäviä.
   Aina sama juttu, kurssin alussa lupaan itselleni että luen joka ikisen lukuläksyn ja teen muutkin läksyt ja kirjoitelmat ajoissa. Ja kuinkas taas kävikään.. 
   Pitäs tehä muun muassa ruotsin kirjotelma ja tiivistelmä, lukea ruotsin kappale ja tehdä läksyt, lukea bilsan kirja ja matikan kirja ja jossai välissä pitäs vielä ehtiä nukkumaan ja syömään sekä käymään salilla. Tämä kaikki kolmessa päivässä? Saanko kysyä, MISSÄ VÄLISSÄ??
   Kaiken tämän masentavan stressin päälle ulkona on vielä aivan naurettavan paska sää. Angsti_teini_94 kuittaa.


   Aamulla ajan säästämiseksi en enää meikkaa, sillä olen löytänyt keinon millä näyttää lähes yhtä siedettävältä kuin meikillä: taivuta ripset! Ok, tosi uus juttu, mut siis tarkoitan sitä, että sen sijaan, ettei laittais ollenkaa meikkiä, taivuttaa ripset, ja näyttää heti paljon järkevämmältä, ei niin vasta heränneeltä, u know what i mean. Esim. näissä kuvissa olen vain taivuttanut ripset ja laittanut väriä kulmiin.
   Ja jos vielä värjätyttäisin ripseni, voisin vaikka sanoa heipat ripsivärille lähes kokonaan! Pitää harkita. Mut en mä ainakaan siihen ripsienpidennysrumbaan lähtis. Siinä menee hitosti sit rahaa ku pitää koko ajan olla niitä korjuuttamassa ym. Ainoo plussa on just se ettei tarvi käyttää ripsaria eikä tarvi taivutella ripsiä.

panta DIY farkkutakki, mekko, vyö 2nd hand

5 kommenttia:

 1. Annaa oot täydellinen !

  VastaaPoista
 2. emppu - kiitoksia:)

  larissa - no pyh!:)

  VastaaPoista
 3. Tykkään sun tyylistäs tosi paljon! Voisimpa alkaa seuraamaan sun blogia. Toi asuste pointti on muuten niiiin totta! Itse rakastan kaikkia asusteita, mutta lompakolle se ei ole hyvä :D


  http://jasminsmemoirs.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Jasmin - Kiitti hirmuisesti!:) haha, nimen omaan :D

  VastaaPoista