27.9.2011

rain don't last


farkkutakki, tekonahkalegginsit, karvakaulus, kengät 2nd hand paita gina tricot laukku H&M

Tänään sekä eilen oli aika turha päivä. Koulussa oli ihan jees, mutta mitään maailmaa mullistavaa ei tapahtunut, tietenkään. Mulla ei nyt oo mitään kovin uuvuttavan masentavia kursseja, joten jaksan elää siellä sen max 7 tuntia.
   Yleensä se menee niin, että ensimmäiset neljä tuntia jaksaa olla koulussa sen avulla, että tietää saavansa puol 12 ruokaa ja seuraavat kolme tuntia painaa ettenpäin sen ajatuksen voimalla, että kohta pääsee himaan.
   Koulun jälkee en oo tehny oikeestaa mitää. Muhun on tainnu iskee joku syyslaiskuus/-saamattomuus? Mut toisaalta, tykkään olla kotona ja viettää aikaa with myself. Datailla, maata, ajatella, kattoo tv, syödä... Viikonloppuna ehtii kuitenkin duunailla kaikkee muuta. Mua oikeestaan ahistais semmonen kiireinen elämäntyyli täynnä aktiviteetteja ja menoja. Mut jokainen tavallaan!
   Nyt otan itteeni niskasta kiinni ja meen salille ja sen jälkeen syön jotain hyvää. Oon muuten huomannu et saan hirveesti mielihyvää ruuasta:D Tai siis et tuun lähestulkoon onnelliseksi siitä, jos saan syyä jotain hyvää. Joskus kun meen kotiin niin mietin jo bussissa et "jes, kohta voin tehä jonkun hyvän voileivän ja syyä sen". Haha. Tsau!

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa aika tutulta toi arki mun korviin. Samalla hommalla meen eteempäin. Ja en jotenki myöskää osais elää kiireessä? Aikaansaamaton syksy :/

    VastaaPoista
  2. Jasmin - haha, niimpä! inhoon kiirettä ja joka paikkaan säntäilyää. mielummin siis aikaansaamaton kuin liian kiireinen ja toimelias:)

    VastaaPoista