30.8.2012

tie naisen sydämeen käy kassan kauttaTän päivän (tylsä) asu ja pari uutta juttua. Olin jo ennen kesää suunnitellu, että kun saan palkan, ostan converset. No tietenkään koko hiton Jyväskylästä ei meinannu löytyä niitä, kaikkialta oli loppunu. Pitkän etsinnän ja epätoivon jälkeen toivoni menettäneenä, onnekseni törmäsin noihin kookengässä! Nyt olen taas onnellinen conssien omistaja. (myin siis edelliset kirpparilla koska ne oli liian isot)
 
Viininpunainen neule on ollut jo aikakaudet ikuisella must have-listalla. Täydellistä ei ole kuitenkaan löytynyt, until now. Ok valehtelin, ei toi ihan täydellinen ole. Tuo on aika epämukava päällä, meinaan se materiaali on semmonen kutittava ja pistelevä. Ongelma kuitenkin hoituu kun laittaa toisen paidan alle.


10 kommenttia:

 1. mistä tuo paita on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho unohdin kertoa, paita on hennesiltä!

   Poista
 2. ihana banneri sulla ja tääl on tosi kivoja kuvia(:

  http://ilonajuliafashion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ootko koskaan ajatellut Lookbookiin tunnuksen luomista? Luulenpa että sun tyylistäs saatettas pitää siellä !(:

  http://lookbook.nu/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyl mulla on siel tunnukset, en vaa ikinä muista/jaksa päivittää sitä! yhen kuvan kerran lisäsin ja siihen se sitte jäi..:D vois taas joskus päivitellä..

   Poista
 4. Haha, otsikko puhuu niin totta!:D Tykkään sun tyylistäs ja näistä erikoisista muokkauksista!

  VastaaPoista
 5. Huomaa, että sä oikeasti panostat ja näät vaivaa tähän blogiin! Mahtava tyyli sulla ja erittäin mielellään lukee näin persoonallista blogia, kun nykyään blogimaailmasta löytyy niin paljon niitä paskablogeja..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiitos:) tosi kiva saada noin positiivista palautetta! ja joo mielummin panostan vähän enemmän sen sijaan että tekisin tylsiä postauksia joita kukaan ei jaksais edes lukea

   Poista