3.6.2012

things end but memories last forever


Käytiin koulujen loppumisen kunniaks hakemassa perjantaina thaimaalaista ruokaa. Rakastan sitä yli kaiken. Voisin lähteä Thaimaahan, ja yleensäkkin tonne Aasian maihin pelkän sen ruuan takia. Se on vaa niin hel-ve-tin hyvääää ja sitä saa siellä naurettavan halvalla. Ite Aasian maat -varsinkin just Kiina, Korea, Japani ym- ei muuten kyl hirveesti innosta, Japanissa kerran kävin enkä tykänny. Liian outo kulttuuri. Mut se Thaimaa vois olla jees! Mitä muuten tuumitte asusta?

Eilen lakitetut juhlisti ylioppineisuutta ja minä ja kaverit juhlittiin loman alkamista. Oli tosi hassu ilta/yö, tapahtu vaikka mitä hämmentävää ja hauskaa. Eilen sain mm. todistettua itselleni, että liftaaminen toimii:D 10 sekuntia ehin peukkua pitää pystyssä nii kappas vaan ilmainenkyyti kurvas siihen tien toiselle puolelle. way to go :D Siinä matkalla kuski sitten kertoi meille pähkinänkuoressa elämänkertansa. 28v, 3 lasta, vaimo, oma firma, nuoruudessa ei rellestänyt paljoa, vanhin lapsi 7v Timi aloittaa syksyllä koulun jne, haha. Niin, ja sain myös todistettua itselleni ettei musta ikinä tule parturia, kiitos Roope koekaniinin.

Jep, että sellasta! Porukat lähti pois ja saan hetken hengähtää kotona yksin rauhassa hiljaisessa talossa. Meijän vanha kunnon tyttöporukka tulee sit illemmalla juoruilemaan pitkästä aikaa meille, luvassa siis paljon naurua ja juttelua, ihanata. Ja ei paska tajusin äsken, että Robin esiintyy tänään Säykissä!:D (eli siis almost jkl) Ois ollu hauskaa mennä kattomaan sitä. Ihan vaan mielenkiinnosta. Ja onhan se kuitenkin aika söpö.

11 kommenttia:

 1. hahaha ku pääsin töistä nii robinin laulu vaa raikas ulkona xD kuulu kinkomaalle asti t. netta (en jaksa kirjautuu)

  VastaaPoista
 2. Netta - oikeesti:DDDD ahaha ihanaa

  VastaaPoista
 3. Ihana asukokonaisuus jälleen :)

  VastaaPoista
 4. Upee asu:)

  http://guabk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Cecilia - kiitoksia:)

  VastaaPoista
 6. Säykki kuuluu jyväskylään ?

  VastaaPoista
 7. Joko se sun kirppis loppu? Saitko hyvin rahaa, vaikka päätitkin laittaa vähän kalliimmat hinnat ku yleensä? :) Kävin kattoo sun pöydän, ja kauan mallailin sellasia kullanvärisiä Ginan shortseja mutta ne jäi sitte sinne.. :D

  VastaaPoista
 8. Anonyymi - loppu juu! sain 385-pöytävuokra eli tosi hyvin tienasin :) haha okei, kyl ne sit joku toinen näköjää osti ;D

  VastaaPoista
 9. oho, hullusti!

  VastaaPoista