12.6.2012

girls fall like dominos


Eilisen asua. Vähä tollasta hipster tyylistä tällä kertaa, farkkuliivi hupparin päällä, topiksi leikattu printtipaita ja sitä rataa. Se mun perus musta linnakundi pipo ois kyl kruunannu viel ton asun, tällä kertaa se sai kuitenkin jäädä kuuman sään vuoksi kotiin. 

Huolestuttavan paljon tää mun mieli pukeutumisen suhteen vaihtelee laidasta laitaan. Mun tyyli on vähä tällane sekasikiö, mutta toisaalta, mitä hiton väliä :) haha.

Otettiin eilen paljon kuvia, laitan niitä tänne blogin puolelle varmasti lisää vielä tällä viikolla. Nyt pitää kiiruhtaa bussiin kohti Äänekoskea, nään kaveria piitkästä aikaa ja paljon on taas juteltavaa. Moikka moi!


5 kommenttia:

 1. toi huppari jotenkin pistää mun silmään ikävästi, ehkä se on liian pitkä mun makuun tai jotain. muuten kyllä tosi ihana asu, voisin käyttää itsekkin :) ja olet ihana!

  VastaaPoista
 2. tykkään sun asuista aina kovin, ja haha mulla itellänikin on usein ollu identiteettikriisi sen kaa kun en kykene genrettään omaa tyyliäni koska se vaihtelee myös niin paljon joten ihanaa että maailmassa on muita samanmoisia :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi - joo itteeniki ärsytti ku liia pitkä mut ei voi mitää:/ kiitos:)

  Noora - kiitos:) haha, joo et ole yksin tän "ongelman" kanssa!

  VastaaPoista
 4. hipster??? :DD:DDD:D:D:D

  VastaaPoista
 5. hanna - hmm?:D siis en meinannu niitä alushousuja jos sitä naureskelett

  VastaaPoista