11.6.2012

little red riding hood or big bad wolf


Eilinen asu. Otsikko meinaa siis sitä kun tyttömäinen punainen kukkamekko on yhdistetty ei-tyttömäisiin mustiin bootseihin, rotsiin, pipoon ja aurinkolaseihin. Vastakohdat tekee asusta mielenkiintoisen, yleensä hyvännäköisen. En missään nimessä yhistäis noin tyttömäistä mekkoa enää esim. mihinkään pitsiin.

Oon muuten huomannu, että en jostain syystä vaan osaa/tykkää näyttää iloiselta kuvissa, pahoittelut siitä jos jotain häiritsee tai ärsyttää:D Tosielämässä en kuitenkaan ole mikään vakava ja vihainen tosikko, jos jotain pitäs puolustukseksi sanoa haha.

Testailin eilen mun uutta kaukolaukaisinta niin kuin jotkut ehkä kuvista näkee. Tosi hyvin toimi, tarkennukset ja kaikki! Onneks ostin ton, paljon kätevämpi tolla kuvailla itseään kuin itselaukaisimella. Lisäksi mun järkkärin kääntyvä näyttö helpottaa hirmuisesti oman pärstän kuvailua kun näytön voi kääntää itteensä päin ja katsoa millane kuva on tulossa, u know.

Nyt lähen tyttöjen kanssa kuvailemaan ja mahdollisesti piknikille jo sää antaa siihen luvan. Katotaa mitä keksitään! Kivaa päivää ja viikkoa kaikille :)

10 kommenttia:

 1. hirmu nättejä kuvia nää kaikki! tykkään varsinkin noista lähikuvista :-)

  VastaaPoista
 2. haha, näin sut toissapäivänä kirkkopuistossa. Veikkailtiin poikaystävän kanssa että kirjotat ihan varmana blogia, ja mitäs löysinkään tänään internetin ihmeellisestä maailmasta XD

  PS: ihana blogi, sait uuden lukijan ;)

  VastaaPoista
 3. Christa - aijaa haha, hassua! sulla on näköjään hyvä bloggaaja vainu:) kiiitos, kivakiva:)

  VastaaPoista
 4. Voi jestas. Sun blogi, sun tyyli, kaikki. Pure perfection. Sait uuden lukijan!

  VastaaPoista
 5. Anna - voi kiitoksia :)

  VastaaPoista
 6. sun blogi on parantunu huimasti ja nykyään oottelen innolla sun postauksia! jatka samaan malliin, sulla on kiva uniikki tyyli :)

  VastaaPoista
 7. Anonyymi - kiitos kovasti:) juu oon nyt panostanu blogiin enemmän, johtunee osin siitä että sain nyt kameran ja on kesä eli enemmän aikaa postailla:)

  VastaaPoista