23.8.2011

if it was christmas now...

...toivoisin näitä juttuja. Kävin eilen Ainon ja Liinan kanssa kaupungilla ja löysin vaikka mitä ihanaa ostettavaa syksyksi. Minulla on vain yksi pulma, joka on aika ratkaiseva tässä asiassa: raha. Sitä meinaan ei oo mulla tällä hetkellä sitten yhtään! 
Voi tätä kärsimystä.. Just nyt kun kaupat on täynnä kaikkee uutta ja ihanaa niin mun tilin saldo näyttää nollaa. Mutta silti peeaana voi aina haaveilla kaikesta ihanasta..


1. Farkkupaita H&M
Periaatteessahan farkkupaidat on jo aika pois menevä trendi, mutta en oo vieläkään saanu sellasta hankittua, en tiiä miks. Mut haluun semmosen! Oon tosi katkera iskälle kun sillä ois hieno farkkupaita, just semmone haaleen denimin värinen ja kulunut, mutta se ei suostu antaa sitä mulle! Vaikka se ei ees käytä sitä?!? Ihan epäreilua.

2. Sulkakoru (en muista kauppaa)
Tää sopis tän syksyn inkkaritrendiin. Muutenkin rakastan kaikkia sulkajuttuja.

3. Poncho gina tricot
Tän syksyn ihan selvä trendi on ponchot, viitat ja isot huivit, jotka voi vaan laittaa rennosti harteille lämmittämään. Mulla ei itselläni ole entuudestaan tuollaista ja luulen että ponchosta vois tulla mun syksyn suosikkivaate jos semmosen saisin hankittua. Sen vois vaa heittää niskaa ja lähtee ulos.

4. Lierihattu Lindex
Tälläsen halusin jo kesällä, mutta ei vaa oo tullu hankittua. On mulla vähän saman tyyppinen hattu, mut lieriosa ei oo noin iso, ja haluan nimen omaan ison lieriosan! Nyt noita on muuten tullut vaikka kuinka moneen kauppaankin: H&M, Lindex, Glitter ym. Want now!

5. Hupullinen poncho Lindex
Tämäkin aivan ihana, huppukin vielä! Ihasteltiin eilen Ainon kanssa tätä kaupassa ihan kikseissä.

6. Ruutupaita gina tricot
Jep, etsin EDELLEENKIN sitä ruutupaitaa. Mut nythän niitä on tullut vaikka minne näin syksyn myötä. Ei vaa viittis maksaa 20€ tuollaisesta, mut kai se on pakko.. Ja huhhuh ne Carlingsin miestenosaston flanelliruutupaidat! Meinaan kuolla aina ku katon niitä. Ihanat värit ja materiaali. Hinta taas on sitten juttu erikseen..

7. Nahkashortsit gina tricot
Tiiän, tää on jo vähä poismenevä trendi, mut oon aina halunnu nahkashortsit ja niitäkään en oo vaa saanu aikaseks hankittua! Nyt niitä ois ginassa ja jos ens kuussa mun kokoja viel löytyy kaupasta, aion ne todellakin ostaa.

8. Nauhakorkkarit H&M
Tykkään näistä kengistä. Ne ois helppo yhdistää melkeimpä asuun kuin asuun, ja tykkään tosta karvastayksityiskohdasta! Toisaalta yritän nyt hillitä itteeni näitten kenkien kanssa, en kohta tiiä minne mä niitä oikein survoisin kun loppuu säilytystila kesken?!

9. Laukku H&M
Ihanan värinen tilava laukku ja erityisesti tykkään nahkayksityiskohdasta laukun alaosassa.

10. Karvaliivi Lindex
Mun ikuinen unelma; karvaliivi. Tämäkin on ollut ostoslistallani varmaan yli vuoden, mutta ikinä en oo löytäny sitä oikeaa. Eilen kävelin Lindexiin ja se odotti mua heti siinä sisäänkäynnillä. Toivon kädet ristissä et noi ei häviäis kaupoista hirveen pian, jos vaikka ens kuussa kävisin ostamassa tuon, who knows.

11. Poncho gina tricot
Tykkään tässä ponchossa noista hapsuista sekä harmaasta väristä.

12. Hapsulaukku (mokkaa) Lindex
Inkkarijutut on kans ollu tän kesän ja syksyn trendi. Vitsi kaikki hapsut on nyt mun mieleen! Tykkään tästä laukusta hirmuisesti, varsinkin sen materiaalista.

13. Takki Lindex
Alkutalvelle tällainen kevyempi takki ois kiva. Näähän oli jo viime talvena aika kova sana, meinaan lentäjäntakit, mut tää on vähän muokattu ja lievempi versio lentäjäntakista. Tykkään!

Ps. Ihanaa! Löysin tänään ginasta maailman täydellisimmät mustat korkeavyötäröiset pillifarkut! Ne istui jalkaan ihan perfektoo ja ää ne on aivan ihanat. Ostan ne huomenna. Voi kuinka vaatteet voivatkin saada välillä aikaan niin suurta mielihyvää.

4 kommenttia:

  1. ja joo aika monipuolisesti noita kauppoja... mut käytiin silloin kaupungilla vain noissa kolmessa kaupassa!

    VastaaPoista
  2. bonchoxddd?????? eikö se oo poncho iha vaa

    VastaaPoista
  3. se on poncho ei boncho.....................................................................................................

    VastaaPoista
  4. oho kappas:DDDD hyvä minä:'D (y)

    VastaaPoista