18.8.2011

uudet kengät + toppi

spirit store 15€

   Tämmöset kengät löyty spirit storen alennusmyynneistä! Musta nää on aika kivat. Eka piti ostaa yhdet toiset saman tyyliset mut ne ois ollu 10€ kalliimmat nii ostin mielummin sitten nää.
   En kyllä tiiä, onko näille kengille sopivat kelit jo historiaa, mutta ens keväällä sitten viimestään näitä pidän. Eikä kyllä hintakaan paljoa kirpassu, musta tosi halvat!

spirit store 5€

Mun piti ostaa noitten kenkien lisäksi leobardikuvioiset tennarit -kuulostaa järkyttävältä mut ne oli oikeesti siistit!- mutta sitte näin tän topin tän hintasena alerekissä ja otin sen heti itelleni ja päätin jättää kengät kauppaan. Ehkä vielä meen hakemaan ne sieltä.. 
Tavallaa toi toppi eroaa täydellisesti mun tyylistä, mut joku siinä mua viehättää! Mulla on tainnu vähä jäähä tää kesävaateshoppailu päälle..

Ps. Tänään -ainakin Jyväskylässä- oli aivan_järkyttävä sää! Minä fiksuna pyöräilin kouluun ja näytin siltä ku olisin menny vaatteet päällä suihkuun. Hyvä päivän alotus. Ja sitte ku just ehdin kuivua nii kastuin TAAS ku kävelin keskustaa :D Huomennakin sataa. Jee.

6 kommenttia:

 1. ihana toi toppi!!
  ja joo määki pyöräilin ja näytin suoraa sanottue venäläiseltä katuhuoralta, joka oli saanu sangon vettä niskaa...

  VastaaPoista
 2. kiitos! :) haha:DD voi toista

  VastaaPoista
 3. harmi ettei löytyny LEOBARDI kuvioisia tennareita. Opetetaanko siellä lukiossa oikeinkirjotusta vitun pissis?

  VastaaPoista
 4. ihan rauhassa:DD kaikki tekee joskus kirjotusvirheitä eikä siinä oo mitään pahaa.
  ja sun on hyvä tulla vinee kirjoitusvirheistä ku ite kirjoitit kommentissasi sanan leopardikuvioisia erikseen:'D huvittavaa

  VastaaPoista
 5. Ihana blogi ja tyyli ja sä oot pissiksestä kaukana :))

  VastaaPoista
 6. voi kiitos tosi paljon! haha kiva kuulla:-)

  VastaaPoista