3.8.2011

waiting for tomorrow


aurinkolasit JC toppi H&M hapsuliivi Fiorella levikset, kengät, laukku 2nd hand


Tässä sitten päivän aika rentoo asua. Löysät farkut ja tiukka toppi, toimii. Musta suuri virhe ois laittaa sekä löysä ylä- että alaosa. Sit ois asussa vähän liikaa telttavaikutelmaa, haha. Eli joko löysä yläosa taikka alaosa. Ainakin mä oon sitä mieltä.

Oon huomannu, että kyllä mulle enemmän iskee kaikki rento ja sellane poikamainen pukeutuminen kuin jotkut tyttömäiset kukkakuosit ja sitä rataa. Tai no ei mulla oo pukeutumisessa mitään tiettyä linjaa, pukeudun fiiliksen mukaan, mut yleensä loppujenlopuks päädyn johonki aika rentoon. Ostan myös yleensä vähän liian isoja vaatteita; en muista milloin viimeks oisin ostanu paidan mun omassa koossa. Hassua.

Kävin tänään tappamassa aikaa H&M:llä ja suuntasin miesten koruostastolle -voi kyllä, sieltä löytyy hienoja koruja, myös tytöille- ja ostin pari korua ranteeseen.


ketju 4,95€ nahkaremmi 2,95€

Ja sellainen ilmoitusmuotoinen asia että meitsi lähtee huomenna Pipefesteille! Siellä sitten kesän viimeset rellestykset enne koulua. Voi miksi tää loma taas meni näin nopeasti, oh why?

Nyt meen paistamaan lettuja nam, heippa hei!

6 kommenttia:

 1. haha pipefesteillä si nähään jos oot siellä vielä perjantain ja lauantain :-D

  VastaaPoista
 2. En tunne sua mut sun blogin perusteella susta voi päätellä et: et osaa pukeutua, yhistelet vaatteita tosi huonosti, sulla on tasan yks paikka missä otat kuvia (miinus noi sun ihkut biletyskuvat) sun teksti on tosi tylsää ja vaatteita laidasta laitaan? no way.

  VastaaPoista
 3. biletyskuvista oon samaa mieltä edellisen kanssa, muuten tykkään blogistasi!

  VastaaPoista
 4. ihana toi hapsuliivi! :)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi - ei ollu kovin kivasti sanottu :( onko nyt hyvä mieli? huvittais puolustautua ja sanoa takasin noihin juttuihin mutta en ees viiti vaivautua.

  Anonyymi - mun ei tarvi laittaa tänne bilekuvia jos ne tosiaan on niin kamalia. harmi ettei kukaan, joka niitä on haukkunut, ole vielä kertaakaan sanonut mulle rakentavasti että miks niistä ei pidetä. kiva kuulla jos pidät silti muuten blogistani!

  Ella - kiitos, mäki tykkään:)

  VastaaPoista
 6. Hei te anonyymit:

  Haukkumisen sijaan voisitte antaa rakentavampaa palautetta. Ehkä sitten myös osaisitte kommentoida omalla nimellännekin? Vai onko teidän oma itsetuntonne niin huono, että jos joku heittää takaisin teille jotain (yhtä ilkeää kuin te) ette pysty vastaanottaa asiaa? Oikeuttaako se teitä haukkumaan muita?
  Älkää lukeko tätä blogia jos teitä ei mikään muu kiinnosta kun vain huomioida mahdolliset ''epäkohdat'' ja jos tämä blogi ärsyttää teitä.
  Suosittelisin lämpimästi kaikille kohteliasta käytöstä, etenkin teille jotka olette tulleet tänne vain haukkumaan Annan blogia (tai joidenkin muiden blogeja). Toivottavasti ette tosielämässänne ole muille ihmiselle tuollaisia. Menkää itseenne :)

  Terveisin (ylpeästi omalla nimelläni)

  Reetta

  VastaaPoista