12.10.2012

holy shit man walks on the fucking moon


 Meikitön pärstäni ja rakkaat ystäväni tummatsilmänaluset unohdimme piiloutua kuviin aurinkolaseilla, pahoittelen. Tää parin päivän takainen asu oli normaalia värikkäämpi -huom mun mittakaavassa. Pienilläkin yksityiskohdilla tylsä asu saa ihan erilaisen ilmeen, tässä tapauksessa se tuli tolla punaisella pipolla. En ois ikinä uskonu käyttäväni kirkkaanpunaista väriä, mutta kuinkas taas kävikään!
 
Ainiin melkein unohdin, SYYSLOMA JEEE! Tuntuu että lomien ja juhlapyhien ylistämisestä netissä on tullut jonkinlainen selittämätön normi, ainakin fb päivityksistä päätellen, joten laitoin korteni nyt sitten kekoon ja hoidin asian pois päiväjärjestyksestä. Niimpä, jokainen on varmasti oikein tietoinen lomien ajankohdista ja sitä mieltä, että lomat on jees (jos vastasit äskeiseen "ei ole" niin dude, what the..) joten mistähän ihmeestä tulee tämä kova tarve silti asiasta kaikille kuuluttaa, kysympähän vaan. "jeee loma" ..bitch please, we know xd
 
Ok, tykkäysten saaminen päivitykseen houkuttelee, ymmärrän. Ja loppujen lopuksi, monessako fb päivityksessä on muutenkaan yhtään mitään järkeä, joten kai sitä mahtuu joukkoon yksi turha päivitys lisää. Tiivistän kuitenkin asian vielä esimerkkipäivitystä käyttäen pähkinänkuoreen kun nyt vauhtiin pääsin:
 
"loma alkoi vähänks maistuu!:)9"
loma alkoi <- ei perkele tämäpä tuli yllätyksenä, kiitos kun ilmoitit!
vähänks maistuu <- eeikai nyt sentään, valehtelet!  

Ja se sitten siitä asiasta...:D haha joo en tiiä dont take it so seriously. Kivaa syyslomaa/viikonloppua itse kullekin:)

6 kommenttia:

 1. hahaha oot nii oikeessa noiden lomapäivityksien suhtee ja nauroin äänee ku luin tätä koska oon aina iha " u seriooooooous" ku tulee joku "loma alko."- päivitys :DDDDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DDD nimen omaan! hauska et siel on joku toinenki joka ajattelee kans noin xd

   Poista
 2. I love your style <333

  VastaaPoista
 3. Mistä toi sun takki on ja paljo makso!! Aiva ihana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kirpparilta löysin pari vuotta sitte, hinta tyylii 5€! kiiitti, mustakin:)

   Poista