15.10.2012

eyes on fire


Silmä lepää kun katsoo tän päivän asua. Meinaan liivi, lasit, korut ja paita, kaikki ihan tuoreita tulokkaita eiliselta Tampereen reissulta. Varsinkin tuo kaulakoru, ei perkele kun on hieno. En edes sanoiksi osaa pukea kuinka paljon tykkään siitä, ah. Tarkimmat saattoivat muuten huomata, että oon käyny parturissa! Juurikasvu ja epätasaiset latvat, rest in peace.
 
ps. hahaha aika ironista kun mul on toi karvaliivi päällä ja ekassa kuvassa samanvärinen susi kummittelee taustalla, sillee "heh sori kamu, shit happens"

 

20 kommenttia:

 1. ihan sairaan hyvä asu!!

  VastaaPoista
 2. Ihanat vaatteet, tykästyin tohon paitaan<3

  Hienot muokkaukset taas

  Ps. joka kerta ku tuun kattoo et oisko sulla uutta päivitystä, aattelen et ei varmaan ku kävin just pari päivää sit kattomas, mut oon nyt monta kertaa yllättyny ilosesti, kiitos siis ahkerasta päivittelystä (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kovasti! eipä mitään kiva jos oot tuota mieltä! oon nyt taas innostunu postailemaan vähä ahkerammin ja tollaset kommentit kannustaa siihen viel enemmän:)

   Poista
 3. Hieno asu jälleenkerran :) mistä toi paita on ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos:) paita on cubuksesta!

   Poista
 4. kyllä on ihana lukee tätä blogia kun panostat _aina_ niin hyvin postauksiin! kuvat on makeita muokkauksineen kaikkineen ja tekstikin kulkee loistavasti :-) keep going girl!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kun tulee hyvä mieli tällasist palautteista, kiitos kovasti sulle:)

   Poista
 5. Noi kengät on tosi kivat!

  VastaaPoista
 6. Oon samaa mieltä muitten kommenttien kanssa, sun postauksissa kuvat on aina ihanan yhtenäisiä ja niissä on joku juju (esim tuo susi-liivi). Aina piristää päivää kun oot postannu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voooi kiitos, kiva kuulla:) siihen 'yhtenäisyyteen' pyrinkin joten kiva että porukka huomaa/tajuaa sen

   Poista
 7. en yleensä pysty siedättämään noita karvaliivejä, mutta tähän sun asuun se oikeasti sopii! ei herätä mitään pissis- tai ryssämielikuvia...

  ps. mistä noi kengät on? mun pitäis ostaa jostain uudet maiharit tai jotkut sen tyyppiset, kun edelliset on niin puhkikuluneet, mutta mistään ei löydy hyviä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitoksia! hyvä niin jos ei herää sellasia mielikviaxd kengät on hennesiltä. siel taitaa tällä hetkelläkin olla ton tyylisiä maihareita. ootko tsekannu nettikaupat läpi? netistä löytyy aina maihareita!

   Poista
 8. joo oonki itseasiassa kattonu hooämmältä noita kenkiä mutta en tunnistanu tästä, ainoo vaa että kaikki koot on aina ollu loppu mut nyt kun kävin kattoo uuestaan ni oli tullu lisää!! jee kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo hennesillä on tosi usei koot loppu.. noni jes!:)

   Poista