21.10.2012

dead garden


Kaivoin eilen mun ihanan tekoturkiksen kesäunilta pois ja suuntasin kortemäkeen Iidan ja Ainon luo, plääninä vaalentaa Iidan hiuksia. Kyllähän ne hiukset mukavasti sit vaaleni, vaikka pelättiin pahinta eli ettei ne ois reagoinu mitenkää niihin hyvältä tuoksuviin aineisiin.

No siinä sitten vetyperoksidin kanssa läträtessä, ajatus omien hiusten vaalentamisesta platinablondeiksi kasvoi entisestään. Paksut tummat kulmat, super vaaleat hiukset ja siihen viel lisäyksenä heleän vaalea iho, ah mikä mental picture, vielä kun sais sen joku päivä ihan oikeasti toteutettua. Pyhitän vaikka ens postauksen kokonaan tälle mun visiolle niin pääsette sit paremmin jyvälle mitä meitsi meinaa. Huomenna kouluun takas viikon lomailun jälkeen, fuck my life.
 
ps. ulkona on perkeleen kylmä!!

13 kommenttia:

 1. sä oot kyllä älyttömän kaunis! vau

  VastaaPoista
 2. Ihan sairaan kaunis oot, ja en ennen tajunnu et sun kulmat on noin tummat tai ajatellu et ne vois sopii blondille mut sulle sopii. Hyvä postaus taas (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi kiiitos! aijaa kiva jos tykkäsit:)

   Poista
 3. hei sullahan on ollu useita kertoja centrumkirppiksellä kamaa myynnissä, niin millasia kokemuksia siitä paikasta? onko ollut tuottavaa touhua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep on ollu ja ite suosittelen lämpimästi! saanu aina jtn 300€ kieppeillä massia. nyt siel varsinki tienaa kun hintaa voi laittaa hyvällä omalla tunnolla ihan mukavasti ku paikasta tullu ihan super suosittu ja porukka ostaa sieltä vaikka millä hinnoilla vaatteita. toisaalta, kun porukkaa käy siel nii paljon niin varastelu ja hintalappujen vaihtelu on mahdollista, siks kannattaa laittaa varashälyttimiä ja hintalaput kunnolla kii niin säästyy siltä paskalta xd toine kirppari mitä suosittelen -jos haluaa säästyä centrumin järkyttäviltä jonoilta, epäsiisteydeltä ja tungokselta- on kirpparila.fi, kävin siel ekaa kertaa vähä aikaa sitte ja oli oikei kiva ja siisti paikka plus asiakkaita oli kyl sielläki paljon eli ostajista ei ole pulaa

   Poista
  2. kiitti avusta, vähän just pelottaa se centrumin kaaos :D

   Poista
 4. Ootko ikinä harkinnut mallin hommia? Oot nimittäin niin perkuleen kaunis!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joskus pienenä halusin malliksi:D jäi sitten vaan haaveeksi pituuden takia. kiitos!:)

   Poista
 5. oon samaa mieltä ku edellinen anonyymi, sopisit hyvin malliks :::: ) sun postaukset on täydellisyyttä ! ja ulkona on ihan kauheen kylmä, tekee pahaaa ottaa asukuvia ilman takkia : DD

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. aijaa vautsi kiitos!:) no älä, olin tänää iha hypotermian partaalla:D

   Poista
 6. you are beautiful!
  You have a wonderful blog! Do you want to follow each other? Follow my blog on Bloglovin'. Let me know in my comments and I will follow back ;)

  LA By Diana Live Magazine

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. thank u:)! ok i'll chech out your blog soon:)

   Poista