15.9.2012

inspiration x3

Tässä muutama mua inspiroiva blogi jotka oon löytäny lähi aikoina netin syövereistä ja aattelin jakaa myös teidän kanssa. Aina ei tarvitse blogissa olla paljoa tekstiä tai laadukkaita kuvia sen ollakseen musta todella mielenkiintoinen, inspiroiva tai koukuttava, sillä itse kiinnitän oikeastaan blogeissa eniten huomiota pelkästään tyyliin ja bloggaajan ulkonäköön sekä välillä siihen millainen ihminen hän on. Enjoy!

deciphering dreams
Bloggaajalla aivan ihania asuja joita voisin itsekkin käyttää, osaa yhdistellä ja käyttää koruja taitavasti, nätti ja ihanat hiukset.


emily.
Ihanan omaperäinen tyyli ja lookki, mielenkiintoinen ihminen, outoja vaatteita ja asuja joista voi parhaimmat palat poimia omaan tyyliin. Blogin kuvien selaamiseen jää koukkuun, puoliksi varmaan sen takia että kirjoittaja on uskomattoman kaunis.THE SIREN OF MOD
Ihana hippihenkinen californialainen nainen, mielenkiintoisia asuyhdistelmiä joita ei itse heti ekana keksisi yhdistää, todella kaunis ja ihania koruja hänelläkin.


Niinkuin huomata saattaa, tällä hetkellä oon innostunu korujen käytöstä, erikoisista ja boheemeista asuyhdistelmistä sekä oudoista kuoseista ja asusteista.

Kertokaa toki tekin mitä ootte mieltä ja onko joku muukin törmänny näihin blogeihin? Niin ja jos joku tietää muita tän tyylisiä blogeja niin kertokaas ihmeessä mullekin :-)

6 kommenttia:

 1. Oi, kiitos näistä!! Ilo ainakin mun silmälle kattella kun joku uskaltaa pukeutua noin rohkeasti:)

  VastaaPoista
 2. http://oneofeachblog.com/

  ootko tähän tutustunu? vois suhun iskee :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. tsekkasin ja oli aika jepa, tänks!:)

   Poista
 3. wow thank you for posting me here! I'm glad you appreciate my blog. your style is VERY cool and so right up my alley

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no problem! i think your style and blog is worth sharing:) so great to hear, thank u selena!

   Poista