11.9.2012

answers


Until now!
 
Minä

Kuinka pitkä olet ja paljonko painat?
En ole täysin varma, veikkaan 163cm. Puntari näyttää jotain 49-50kg väliltä

Harrastatko liikuntaa ja noudatatko jotakin tiettyä ruokavaliota?
Käyn salilla kerran pari viikossa. Ruokavalioni on fiilispohjainen, ei mitään rajoitteita siis. Pyrin kuitenkin välttämään todella kaloripitoista safkaaaa

Oletko tyytyväinen ulkonäköösi?
Välillä.

Paljon vietät aikaa koneella päivässä?
Paljon..

Mikä on sun unelma-ammatti?
Haluaisin mainosalalle, se olisi unelmien täyttymys. Kuvankäsittelijä mainosalalla olisi unelmien täyttymysten huipentuma. Graafikko, toimittaja, kuvisope, asiakaspalveluala tai kansainvälinen työ kiinnostaa myös.

Mitä työtä et vois ikinä tehdä?
Turkistarhalla, teurastamossa tai muussa työssä missä eläimiä kohdellaan huonosti en voisi olla koska olen todella eläinrakas. Tehdastyö olisi liian kaavamaista ja epäsosiaalista joten sekään ei houkutte. Pappina tai muussa uskontoon liittyvässä työssä en voisi enkä jaksaisi myöskään olla, koska en ole millään muotoa uskovainen -oon kai liian realisti semmoseen.

Missä lukios oot?
Sepän lukiossa

Paras muisto lukiost?
Wanhojen päivä oli aika jeees


Mitä aineita kirjotat?
lyhyt matikka, enkku, äikkä, bilsa, terppa

Mihin aiot jatkaa lukion jälkee?
Välivuoteen, omaan kämppään ja duuniin. Pakko pitää pieni preikki opiskelusta.

Mihin kaupunkiin haluisit muuttaa?
Tampere tai Helsinki

Kaunein suomalainen sana?
ihana

Kaunein asia suomessa?
Ei täällä hirveesti mitään super kaunista oo. Mut noo joutsenet, sydäntalvi, syksy(sillon kun ei sada)

Lempiväri?
musta

Lempivaate?
Noo vaikka farkkushortsit tai mustat dr. denimit

Lempijäätelö?
En syö pahemmin jätskii, mut mansikkapehmis vaikka


Lemppari karkki?
Ainut karkki mitä syön on suklaakukat, joissa on sulaa toffeeta sisällä. Eli varmaan sitten se.

Suklaalevy vai kaatissäkki :DD
Ei kumpikaan hyi. Haha, aina kun meille tulee vieraita ja ne tuo suklaata tai karkkia, laitan ne säilöön ja annan kavereille tai kiristän niillä siskoa jos haluun et se tekee mulle jonkun palveluksen. Muistan kans kun pienenä pidin kotona karkkikauppaa ja myin niitä karkkeja siskolle, porukoille ja kavereille.. outo lapsi

Lintsi vai särkkis?
Sama se. damn en ehtiny kesällä käydä vaikka piti

Kengän koko? xd
37 tai 38

Olisitko mielummin kokoa 32 vai 42?
32. Emmä itteeni ainakaa lihottamaan lähtis, että mielummi laihtuisin yhen koon ku lihoisin 4 kokoa
 
Milloin viimeksi suutelit?
Toissa päivänä

Onko siul omakohtasii kokemuksii jostai syömishäiriöst? esim. et tuttavalla on ollu tms.
tuttavalla


Paras muisto kesältä 2012?
Viime kesä oli täynnä pieniä kivoja juttuja ja hetkiä, vaikee sanoo yhtä. Mut jos jotain pitäs sanoo nii festarit ainakin

Lemppari koulu-aine?
Kuvis ja matikka sillo kun osaan asiat

Matikka vai kemia?
No matikka, kuka tykkää kemiasta?

Onks sulla pitkä vai lyhyt matikka?
Lyhyt. Rispektit niille jotka on pitkässä :| 

Millainen ihminen haluaisit olla?
Hmm, no ainakin haluisin olla itsevarmempi. Oon myös aina halunnu olla jossain asiassa ihan helvetin lahjakas. Ois kans jees olla sellane ihminen joka ei tekis elämässään virheitä, toisaalta haha toi taitaa olla täysi mahdottomuus -miten muuten ikinä oppis tekee oikeita valintoja ja erottamaan ne vääristä jos ei tekis virheitä? Jep.

Paljon sun kamera makso?
600€ muistaakseni. Se hinta lukee jossai postaukses

Minä vuonna oot syntyny?
1994 

 Mitä muuttaisit itsessäsi? Mitä taas et muuttaisi?
Ulkonäössä vai miten? No ulkoisesti muuttaisin mm. silmät, huulet, nilkat sekä haluisin tatuointeja ja en muuttais käsiä, hiuksia, kulmakarvoja. Sisäisesti muuttaisin mm. jääräpäisyyden, hajamielisyyden, kiroilemisen, saamattomuuden sekä liiallisen (turhien)asioiden ajattelemisen ja pohtimisen. En muuttaisi itessäni positiivisuutta, suorasanaisuutta, lojaalisuutta ja ulospäinsuuntautuneisuutta.


Oletko omasta mielestäsi taitava laulaja?
Jos biisi sopii mun äänelle, niin kyl mä laulan hyvin. Mut mielipide kysymys kai se on. Tuu kuuntelee keskiviikkona kuudelta popparii ja päätä ite!

Onko sulla mitään suunnitelmaa mihin paikkaan hakisit lukion jälkee?
Töihin haen. Opiskelemaa meen sitte joskus AMK:iin
 
Hei tee vastaus videolla?
en uskalla haha

Ostatko vaatteet mieluummin netistä vai ihan kaupasta?
kauppa

Lapsuuden paras leikki?
:D Legoilla leikittiin titanicia ihan hirveesti, se oli super hauskaa. Barbeilla mm. kotista ja unelmien poikamiestä. Sit tuli simsit sun muut pelit jotka vei mukanaan, eikä paluuta ollut..

Mitä tekisit jos voittaisit 10 miljoonaa?
Matkustaisin mm. Californiaan, Kuubaan ja Afrikkaan, toteuttaisin mun unelmia, ostaisin helvetin hienon talon, sikana vaatteita, pari koiraa ja muutaman objektiivin, oisin hyvä ihminen ja antaisin rahaa hyväntekeväisyyteen ja läheisille plus muutaman millin laittaisin säästöön pahan päivän varalle

Paras ravintola?
Kaikki missä tarjoillaan aasialaista ruokaa. Oon alkanu myös pitää amarillosta

Voisitko ikinä muuttaa maalle, pellon ja metsän keskelle?
Tuskin, mutta sitten kun oon asettunu aloilleni, löytäny jonku kivan miehen ja pyöräyttäny pari muksua, niin ehkäpä jos sellanen vaihtoehto tulis vastaan. Mutta jos sinne muuttaisin niin haluaisin hevosen aivan varmasti! Ratsastaminen on super hauskaa haha


Käytätkö paljon alkoholia?
Vaihtelee, keskimäärin pari/kolme kertaa kuukaudessa

Mitä mieltä olet kannabiksesta?
Mulla ei oo mitään sitä vastaan. Kunhan se ei kenenkään elämää rajota/määrittele/pilaa, niinkun ei pitäs minkään muunkaan päihteen, niin ihan okei.

Tuletko helposti kipeäksi?
En

Luetko paljon?
En vitussa:D saanko esitellä, minä ft. lukihäiriö, hauska tutustua

Pidätkö nimestäsi?
Pidän

Mukavin lapsuusmuistosi?
Öö no hmm. Leikattiin salaa siskon kanssa toistemme hiukset ku oltiin pieniä. Maija leikkas mulle aivan järkyttävän 1cm pitusen otsatukan, näytin ihan kynityltä kanalta haha ja viikon sisällä oli sukulaisten häät (missä kusin housuun). On mukava kattoo jälkeenpäin kuvia musta ja mun kauniista kampauksesta. Ja ei, Maija ei ole harkinnut parturikampaajan alaa. Muistan kans kun mummi oli hoitamassa meitä ja kun katse vältti niin mentiin Maijan kanssa salaa meijän takkaan ja sotkettiin ittemme ja kaikki paikat olohuoneessa. Mummi ei ilahtunut. Muistan myös kun ratsastin joskus ponilla ja kaaduin vahingossa vauhdissa hitaasti maahan sen selästä iha ku oisin nukahtanu ahahha ja joku sai sen vielä videolle vittu että näytti typerältä. Mulla oli pienenä myös tapana tyhjentää koko mun vaatekaapin sisältö lattialle, en todellakaan tiiä miks.  Myöhemmin äiti laitto vaatekaappiin pyöränlukon etten voinu enää avata ja tyhjentää sitä kaappia haha. Nää muistot on kylläkin pikemminkin hauskoja kun mukavia.

Punainen vai sininen?
ei oikeestaan kumpikaan

Jos sulla ois mahdollisuus muuttaa minne vaan, mikä se paikka olis?
California


Tykkäätkö jyväskylästä?
ihan jees

Asia, joka saa sut kananlihalle?
hipsuttaminen, joku elokuvan intensiivinen kohtaus, hyvä musiikki, kylmyys, hyvä ruoka, kuiskaaminen, liidun narina liitutaulussa

Joku saavutus elämässäs, josta oot ylpeä?
Mietin tätä tosi kauan. Tulin lopputulokseen ettei mulla oo mitään niin suurta saavutusta että se ois mun mieleen jäänyt. Haha, surullista, jopa vähän säälittävää.

Onko sulla sellaista salaisuutta, jota kukaan ei tiedä?
Kaippa semmonen löytyy jokaiselta

Joku random juttu, mitä teet usein, kiinnittämättä siihen mitään huomiota, esim. vaikka huulten pureskelu u know XD
Alan itekki hymyilee jos katon kuvaa tai leffaa missä joku hymyilee. Vaihan todella monta kertaa istuessa asentoa oikeastaan tajuamatta sitä itekkään, tyyliin 5-10 min välein. Ois hauska nähä joku nopeutettu video musta tunnilla tai kokeessa, hah. Oon myös aika kovaääninen, siihenkään en ite oikeestaan kiinnitä mitää huomiota ellei joku kaveri huomauta. 

Sellanen biisi, jota et koskaan kyllästy kuuntelemaan?
Kyllähän näitä riittää, muttaaa esim. Bob Marleyn - Is this love biisii oon kuunnellu vuodesta toiseen ja vieläkin on hyvä. Tällä hetkellä Lana Del Reyn albumiin en kyllästy sitten millään.

Sanoit joskus että käyt salilla, onko sulla saliohjelma vai käytkö enimmäksee ryhmätunneilla?
Ryhmätunneilla käyn nykyään enimmäkseen, mutta teen myös lihaskuntoa salinpuolella silloin tällöin Ihmiset, ihmissuhteet
 
Luotatko helposti ihmisiin?
En, luotan 100 prosenttisesti ihan muutamaan mun ystävään. Ennen olin todella luottavainen ja sinisilmäinen tyyppi, sitten todellisuus tuli vastaan. Loppujenlopuksi oon kuitenkin avoin ihminen -omaa luonnetta kun on vaikea muuttaa.
 
Kuinka monesti oot seurustellut vakavasti?
1,5v kerran seurustelin
 
Mitkä sanat tahtoisit kuulla nyt ihastukseltasi?
Moi Anna, mitä sulle kuuluu?
 
Ootko mielummi villi ja vitun vapaa vai suhteessa ja nysväri:DD en tiä onks toi ees sana xd
Uskon että loppupeleissä jokainen haluaa olla suhteessa, koska pidemmän päälle vapaana olemisestakin katoaa se hohto, vaikka on tietysti kiva elää ilman että pitää rajoittaa toisen ihmisen takia omia tekemisiä ja valintoja. Mut joo tällä hetkellä en oikein osaa vastata tuohon kysymykseen ps. suhteessa olevat ei varmasti ole aina "nysväreitä", haha
 
Kuka on tällä hetkellä sun lemppari ihminen?
Hassu kysymys, mut noo onhan niitä vaikka keitä kivoja tyyppejä. Sisko ainakin
 
Ketä ihailet suuresti?
Ihailen Lana Del Reytä, skinssin Effyä oon pienestä pitäen ja edelleenkin, 365 daysin Thildaa, Emily Karlssonia, Rita Oraa, Rebeccaa ja Fionaa, Rihannaa myös vähän, Olseneita jne jne. Oikeastaan tiivistettynä ihailen kaikkia tyylikkäitä, mielenkiintoisia, laihoja, lahjakkaita ja kauniita naisia, myös joitai miehiä.
Lisäksi ihailen ihmisiä jotka on hullun hauskoja, sanavalmiita, aitoja, itsevarmoja, onnellisia, fiksuja ja viisaita, saavuttanu jotain suurta, toteuttanu unelmansa, super hyviä laulajia tai  muuten lahjakkaita. En sitte tiiä ihailenko, vai pikemminkin kadehdin. Toisaalta, noihan on melkein kaks lähes samaa asiaa, loppujen lopuks.
 
Millainen olisi sun unelmien poikaystävä?
No jos joku unelmien täyttymys pitäs määritellä niinn se sais mut nauramaan -kriteeri nro1-, sillä ois paljon ajatuksia ja se tykkäis jutella kaikesta, se ois hyvä suutelemaan, hyvät selkälihakset ja naama, harteikas, vähän outo, luotettava, plus se vois osata soittaa kitaraa ja skeitata, ois mua pidempi ja sillä ois tatuointeja, hyvä tyyli ja KOIRA. Jos tällane on olemassa niin ilmoittakaa ihmeessä! haha eivaa
 
Seurusteletko, jos et niin haluaisitko?
Enn. En tiedä, tällä hetkellä en oo varma mitä haluun, mutta ei pidä ainakaan sulkea mitään vaihtoehtoja pois, right?
 

3 tärkeintä asiaa ystävässä?
luotettava, hyvä kuuntelija, uskollinen + hyvä huumorintaju ja samat kiinnostuksen kohteet on plussaa
 
Onko sinulla paljon hyviä kavereita omasta mielestä? Paljonko niistä tyttöjä tai poikia?
On mulla ja oon siitä hiton ilonen. Hyvät ystävät koostuu lähinnä tytöistä mut kavereita ja hyviä kavereita on poikia että tyttöjä.
 
Ootko läheinen siskos kanssa?
Olen, vaikka ollaanki loppujen lopuks tosi erilaisia.
 
Tuleeko sulle paljon pojat puhumaan iskumielessä?
:D jaa-a, kai joskus
 
Voisitko seurustella tytön kanssa?
Mietin tätä asiaa yks päivä ja tulin tulokseen että en sulje sitä vaihtoehtoa kokonaan pois! Who knows, ehkä mussa piilee joku biseksuaalinen puoli, niin oudolta kun se kuulostaakin, haha. Mutta tällä hetkellä ei, en voisi.
 
Oletko identtinen kaksoissiskosi kanssa?
En todellakaan


Tyyli, blogi
 
Minkä ikäsenä löysit nykyisen tyylisi, ja mitä 'tyylivaiheita' sulla oli sitä ennen?
Hmm, onhan tää mun tyyli vieläkin vähän hakemista, mut ehkä lukion ykkösellä alko löytymään se oma juttu. Oon aatellu tehä postauksen mun tyylin "kehityskaaresta" mutta pähkinänkuoressa ennen nykyistä tyyliäni vaiheita oli massavaihe kun kiinnostuin pukeutumisesta ja pukeuduin aika lailla niinkuin muutkin, sitten kokeiluvaihe kun päälle eksyi kaikkee ihmeellistä ja järkyttävää ja sit oli rokkivaihe kun kaiken piti hiuksia myöten olla mustaa.

Miksi aloitit bloggaamisen?
Koska halusin päivittää jonnekkin mun asukuvia ja ennen se oli irc-galleria ja sitten facebook. Monta kertaa viikossa kuvien lisääminen facebookkin oli musta kuitenkin noloa ja blogi oli tähän ongelmaan paras ratkaisu. Musta on kiva jakaa muille kuvia ja ajatuksia vaatteista ja tyylistä ja saada siitä palautetta. Yks syy blogin perustamiseen oli myös ajoittainen tylsyys.
 
Onko sulla suosikki blogeja?
Luen aika vähän blogeja, mutta blogit mistä ainakin tykkään on 365 Days, Lisa Olsson, ja LEHAPPY. Tietty joskus kun on aikaa selailen muitakin tyyli- ja valokuvausblogeja. Lifestyle blogit ei hirveesti kiinnosta, ihan vaan siksi koska randomeitten ihmisten elämä ei pahemmin mua liikuta, varmaan ihan ymmärrettävää u know.
 
Parasta bloggaamisessa?
Kuvien muokkaaminen ja julkaiseminen, positiivinen palaute, oman tyylin ja asujen jakaminen muiden katsottavaksi (kuulostipa dorkalta)
 
Millainen on mielestäsi "täydellinen tyyli"?
Rento, ei huoliteltu, erikoinen, kekseliäs, inspiroiva, boheemi, erottuva, ei liian outo
 
Kuinka paljon kulutat kuukaudessa suurinpiirtein vaatteisiin/kauneudenhoitoon?
Vaihtelee todella paljon, keskimäärin ehkä 50-80€, joskus yli joskus ali
 
Kuinka tärkeää sinulle on se, että näytät hyvältä?
Kodin ulkopuolella se on aika tärkeää, riippuen missä olen ja kenen kanssa. Mutta esim. ajatus elämisestä ilman meikkiä ei hetkauta mieltäni paljoa -olen usein meikkaamatta- ja kouluunkin voin mennä kollareissa ja peruspaidassa jos siltä tuntuu. Tykkään kuitenkin meikata ja pukeutua, ihan omaksi ilokseni ja tietty joskus myös miellyttääkseni muita tai jotain tiettyä ihmistä. Hyväksytyksi tuleminen, se kai se syy laittautumisessa loppujen lopuks on.
 
Mistä saat inspiraatiota sun pukeutumiseen?
Blogeista, kaduilta, elokuvista, tv-sarjoista, musiikkivideoista ja tietysti ihmisistä


 Käytätkö aina noin massasta poikkeavia asuja?
En. Kouluun, kaverille tai jollekkin jota tapailen jaksan harvoin niin erikoisesti pukeutua kun esim. keskustaan tai juhliin. Johtunee siitä, että oon todella mukavuudenhaluinen tyyppi.
 
Miksi et pidä koulussa samoja vaatteita mitä kerrot blogissasi pitäneesi?
Hmm, luultavasti oon koulun jälkeen vaihtanut vaatteet ja mennyt esim. keskustaan eri asussa ja ottanut siitä blogiin kuvat. Tuskin oon blogiini mitään valehdellut:D
 
Mitkä oli ne punaiset crocsit mitä pidit yksi päivä keskustassa?
Olin just menossa serkun häihin, taisin olla turhan ylipukeutunu.... Mut joo, en nyt oo kirjottanu kalenteriin ylös päiviä millo oon käyttäny crocseja mutta veikkaisin että olin päässy duunista missä mulla oli ne jalassa ja käynyt keskustassa sen jälkeen, what ever who cares xd
 
Tyyli-ikoni jota ihailet myos muuten?
Mulla ei oo periaatteessa tyyli-ikonia. Skinssin Effy sekä Alice Dellal oli mun ensimmäisiä tyylin innoittajia, mutta onhan niitä tyyppejä lukematon määrä keitten tyyliä ihailen.

Onko sulla lindexin bombshell rintsikat?
Vielä en oo niin epätoivonen:D
 
Miten määrittelisit tyyliäsi?
Kokeileva, vaihteleva, rento, boheemi, omaperäinen, joskus rokahtava jne
 
Mistä tykkäät ostaa sun vaatteita?
kirppareilta, ulkomailta, hennesiltä, ginasta, carlingsista, UOF
 
Kolme vaatetta jotka haluaisit täydentämään vaatekaappiasi?
Korkeavyötäröiset semivaaleet pillifarkut jotka istuis täydellisesti ja ois vähän kivipestyt, täydellisen tekoturkiksen ja kolmatta en keksi


 Vaateyhdistelmä, jota kaduit/ihmettelit jälkeenpäin?
Viimeksi viikkopari sitten kun laitoin järkyttävän kireät farkkushortsit jalkaan. Siinä oli parhaillaan sitä kauneuden takia kärsimistä kun istu sen 1,5h matikantunnilla. Kävin hypyllä vaihtamassa housut.
 
Millä sanalla kuvailisit tyyliäsi?
rento
 
Tuleeko sulle ikinä epävarma olo jossain uusissa asuyhdistelmissä, tyylis kun ei oo kuitenkaan ihan perusmassaa, ni tuleeko koskaan epävarma olo tai onko kukaan koskaan negatiivisesti kommentoinu sun vaatteitas?
Tulee. Jos kokeilen jotain rohkeeta niin on epävarma olo ja mietin mitä muut aattelee mut toisaalta samalla tykkään siitä että päällä on jotain massasta erottuvaa. Ja jep kylhän sitä välillä tulee negatiivistakin kommenttia esim. "outo asu" tai "mitä ihmettä sulla on päällä". Yleensä kuitenkin suhtaudun negatiivisiinkin kommentteihin (varsinkin jos se on tavalliselta tallaajalta) positiivisesti -asu herätti mielipiteitä ja oli erilainen kuin mitä yleensä katukuvassa näkee ja siitähän omassa tyylissä pitäskin olla kysymys, jos on kiinnostunut pukeutumisesta. Tietenkin lähtökohta on se, että pyrin herättämään ihmisissä positiivisia ajatuksia, ofc, ei pelkkiä negatiivisia juttuja jaksas kukaa kuunnella, varsinkin jos ne on ilkeitä.
 
Luetko paljon muita blogeja?
Välillä, mutta en kovin ahkerasti.

Onko olemassa sellasta vaatetta, jota et koskaan pukis päälles?
Tietty.
 
Luottovaattees, jotka toimivat vaatekriisipäivinäkin?
Mustat farkut ja ruutupaita


Huhhu! Yritin vastata kysymyksiin parhaani mukaan, toivottavasti onnistuin. Mut kiitti paljon kysymyksistä, niihin oli hauska vastata. Seuraava tälläne vuoden tai kahden päästä:D Sitä odotellessa.

ps. ei helvetti tähä postauksee meni aikaa
 

24 kommenttia:

 1. Enpä kyllä muista millon viimeks oisin nauranu niin paljon kuin noita sun lapsuusmuistoja lukiessa, kiitos, tää pelasti mun päivän. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha! super kiva kuulla et piristi:)

   Poista
 2. Sun unelmien poikaystävä kuulostaa mun samanmoiselta...! Samat ominaisuudet omaavaa jätkää mäkin etin, saa ilmottautua haha :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD voi ei mulla on kilpailija!

   Poista
 3. olipa ihana kerrankin huomata, että joku bloggari tosissaan panostaa jokaiseen vastaukseen! kiitos tästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D jep, aattelin nyt panostaa kerralla kunnolla kun niin spesiaali postaus kyseessä

   Poista
 4. Nauroin niin paljon tolle lapsuusmuistovastaukselle! Kiitos piristyksestä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD eipä mitään, ilo on mun puolella haha!

   Poista
 5. Et sää kyllä musta oo pitäny eri vaatteita koulussa kun blogiin oot kertonut, tai sitte en oo vaan nii intohimoinen stalkkaaja et huomaisin. Sun blogia on kiva lukee, koska oot loppujen lopuks (ilmeisesti) hyvin samanlainen ku mä. Tää blogi on iha huippu, jatka samaan malliin !:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin, sitä minäkin:D aijaa! ois siisti siinä tapauksessa tietää kuka siel kirjottelee:) kiitti paljon!

   Poista
 6. haha ihana postaus ja ihania vastauksia! :D

  VastaaPoista
 7. ihan mielettömän kiva lukee kun on oikeesti kunnon vastaukset! :) iso kiitos tästä ja propsit muutenkin massasta erottuvasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hyvä että vastausten kirjotteluun käytetty aika ja vaiva oli sen väärti:) ole hyvä hah ja kiitos paljon!

   Poista
 8. heei ihan superkiva postaus tää:) !

  VastaaPoista
 9. Ihan mahtavaa ku panostit oikeesti noihin vastauksiin ja oikeesti kerroit sun mielipiteet ilman kiertelyitä, esim just tossa "Kuinka tärkeää sinulle on se, että näytät hyvältä?" -kysymyksessä! Monet muut ois kierrelly tossa varmasti ihan turhaan vaan välttääkseen pinnallisen ihmisen -leiman! Koska noin se oikeesti menee niin ku vastasit, eikä se mun mielestä tee susta millään tavoin pinnallista ihmistä:)
  Just toi aitous, suorat mielipiteet ja ihan mieletön tyyli pistiki sut mun lemppariblogien kärkeen heti ku tieni tänne löysin! Keep going girl :--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva et tykkäsit:) jeee tämmösistä kommenteista tulee hyvä mieli! ja jep, mielummi sanoo asiat suoraan miten ne on

   Poista
 10. millä/miten oot muokannu ton kolmannen kuvan? :)

  lauantaimurhetytto.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Adope Photoshop CS5. Oon rajannu, kopioinu ja liittäny itteni kahdesta kuvasta tuohon kuvaan sivuille plus tietty muokannu kuvan sävyjä, kontrastii sun muuta

   Poista
 11. Sulla on tosi kiva tyyli, koska se ei oo mitenkään hirmu ihmeellinen ja älyttömän yliampuva tai et yritä olla liian erilainen. Sopii sulle tosi hyvin :-)

  Auta mua yhessä ongelmassa! Mulla on vaatekaapi täynnä kivoja vaatteita joista tykkään tosi paljon, aina mulla on mielessä miten haluan yhdistellä jotain ja keksin kivoja asuja. Mutta sitten aamulla kun pitää pukeutua niin turvaudun aina niihin pariin luottoasuun enkä niihin ehkä vähän erikoisimpiin.. Miten pääsen eroon tästä!! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitti!:) hmm, no jos et uskalla mitää arjesta poikkeavaa asua heti heittää päälle nii lähe vaikka yhistelemää perus farkkuihin erikoisempia yläosia tai toiste päi, ja sit vaik joillai asusteilla viel voi tehä asusta mielenkiintoisemman jos tarvii. Älä kuitenkaa valitse liia outoa/erikoista asua, koska semmosessa ei yleensä viihdy. Kultainen keskitie on hyvä:)

   Poista
 12. ohhoh asut jyväskyläs :___D nyt vasta tajusin, vaikka oon sun blogia jo jonkin aikaa lukenu :) ihania noi kuvat

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. täällähän minä:D kiitti!:)

   Poista