20.9.2012

hey you, do you talk fashion?

 
Eilisen asua. Tykkään noista mustista perus bootseista. Ne korostaa kivasti jalan pituutta ja on sirot, ja kun ne on mustat ja sirot niin ne niin sanotusti 'jatkaa jalan pituutta'. En oo silti täysin varma onko ne mun tyyliset, hmm.
  Vagabondin uudessa mallistossa on tollasii saman tyylisiä bootseja tolppakoroilla. Esim. näitä kuolasin kookengässä yks päivä. Tykkään niistä koska ne on vähän räväkämpi versio perus mustista korollisista ja naisellisista nilkkureista, koska niissä on toi maiharimainen pohja. Nämäkin on aika tosi jees, viel vähän enemmän räväkämmät ja massiiviset.
  Tykkään noista, koska noi on tarpeeks "epänaiselliset" nilkkurit. En tiiä onko mussa joku vialla mut en tykkää siitä kun tunnen itteni liian naiselliseksi, haha! Se ei vaan oo mua. Joku sihteerilook ois pahinta mihi voisin pukeutua. Oon siks luopunu toivosta ostaa Jeffrey Campbellin perus nilkkurit joita joskus ihastelin, koska tiiän etten tulis niitä käyttämään, vaikka ne onkin helvetin hienot. Tietty jossai juhlissa on kiva olla super naisellinen koroilla ja jossai pikkumustassa, mut muuten arkena nääh.
 
ps. päivän opetus: älkää ikinä aliarvioiko ruokakauppojen ja halpahallien vaatetarjontaa -toi ruutupaita on Minimanista :DDD kerran ostin myös pipon siwasta ahaha
 
Dorka täällä kiittää, kumartaa ja menee unille


12 kommenttia:

 1. Uujee, halpahallien flanut kunniaan! Nimimerkki omistan lähemmäs kymmenen ruutupaitaa Tarjoustalosta 2kpl/10€ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho:D pitääpi käydä visiitillä tarjoustalossa, haha!

   Poista
 2. Jep kengissä pitää olla asennetta ja myös käytännöllisyys kunniaan! Onhan niitä ihmisiä (ainaki blogimaailmassa) jotka juoksentelee päivät hulluilla koroilla mutta miksi tehdä niin kun perustolppakorot on paljon mukavammat ja aivan yhtä hyvän näköiset. Mustakin maiharipohjat sopii tosi hyvin nilkkureihin plus niillä ei heti kaadu nurin suomen ihanassa talvisäässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. jep, on kyl monta kertaa tullu huomattua että aina ne käytännöllisimmät kengät päätyy lemppareitten joukkoon!

   Poista
 3. Ihan mahtava asu! Pakko rakastaa tota ear-cuffia, sait mutkin ensimmäistä kertaa himoitsemaan tollasta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos!:) hahaa, no onhan toi nyt aika makee;)

   Poista
 4. ihanin dorka <3

  VastaaPoista
 5. ääh, mulla on ikävä Jyväskylän Minimania ! hieno löytö kyllä sieltä, itse löysin aina vain halpoja irtokarkkisäkkejä :D mut ei vaatteen alkuperällä kyllä ole mitään merkitystä, tärkein että näyttää hyvältä !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha:DD! joo itekki yllätyin todella positiivisesti kun tää ja moni muu flanu roikku rekissä 7euron hinnalla (kun sama ginassa 20€). nimen omaan:) vaatteelle pitää antaa mahdollisuus, ei tuomita heti

   Poista