5.7.2011

Kirppariostoksia

Eilen oli ehkä maailman tylsin päivä. Siispä tylsyyttäni lähdin kiertelemään kirpputorimarkettiin, jospa löytyisi jotain kivaa. No -koska kyse oli minusta- tietenkin mukaani tarttui pari juttua. Milloinkohan oon mennyt kirpparille ostamatta mitään? En varmaan milloinkaan.

Valkoinen pitsitoppi 1€

Valkoinen paitapusero 1€

Valkoinen läpinäkyvä toppi 1€

Ruskea nahkalaukku 2€

Puinen kaulakoru 2€

Paita 1€ Leviksen farkut (joista leikkasin shortsit) 5€
Farkkulegginsit 5€ (riistoa!! musta liian kallis hinta noista..)


    Ihan kivoja ostoksia tuli tehtyä, vai mitä? Ostin myös yhden toisen paidan, mutta se ei tullut edukseen kuvissa, joten päätin olla sitä tähän laittamatta.
    En harrasta hirveästi noita farkkulegginsejä, mutta ajattelin että nuo nyt voivat olla sellaiset perusfarkut, jotka voi heittää jalkaan jos ei muuta keksi. Tai sitten voisin tuunata niitä ja laittaa lahkeet täyteen reikiä ja kulutuksia!
    Ja ah, toi pitsitoppi oli niin hyvä löytö! Toi läpinäkyvä toppi tavallaan kuulu siihen pitsitoppiin. Että se läpinäkyvä oli siellä alla. Mut ratkoin sen pois ja sain sitte kaks toppia, haha. Tajusitteko? Mut joo, en oo varma tuunko tota läpinäkyvää toppia pitämään, vähän jännä.. Mut sain sen kato sen pitsitopin kanssa nii eihä siin, voise mun vaatekaapissa lojua jos innostuisinki sitä pitämään.
    Mulla on ollut jo kauan etsinnässä farkkupaita ja ruutupaita. Joo tiiän, kyllähän jossai hennesillä ja ginassa semmosia myydään, mut arvatkaa maksanko jotain 30€ jostain farkkupaidasta kun hyvällä tuurilla saan sellasen kirpparilta kolmella eurolla? Vastaus: EN. Löysin kyllä farkkupaidan ja ruutupaidan sieltä kirpparilta eilen, mut koska en halua näyttää kävelevältä teltalta, jätin ne ostamatta. Jatkan siis kärsivällisesti etsimistä! 


6 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä oot tehny, vaikka näin suoraan sanottuna toi läpinäkyvä toppi on ihan kamala. Mutta sun päällä se vois näyttääkkin hyvältä, jotenkin kaikki vaan näyttää sun päällä ihan sairaan hyvältä!

    VastaaPoista
  2. mikä kirppari!

    VastaaPoista
  3. toi pitsitoppi on ihana!

    VastaaPoista
  4. anonyymi: kiitti! ja joo, toi läpinäkyvä toppi on kyllä aika hirveä, eli ymmärrän kyllä että olet sitä mieltä:D

    anonyymi: siis Jyväskylässä se Kirpputorimarket niinku tossa postauksessa sanoinkin. Seppälässä, lähellä Biltemaa!

    Anretta: kiitti ansku:)

    VastaaPoista
  5. käytkö muilla jkl kirppareilla ku kirpputorimarketissa? ite en hirveesti tykkää siitä ku aika riistohinnat, Silinteri ja keskustan Centrum on ehkäpä suosikit :)

    VastaaPoista
  6. noo centrum on aika se vakio:) ja sit just se kirpputorimarket. en mä oikeestaa muissa käy! iha sillo tällö käyn yläkaupungissa yhdessä kirppiksessä jos jaksan sinne raahautua. sen nimeä en nyt muista:s

    VastaaPoista