20.7.2011

last weekend

Päätinpä pistää vähä kuvaa viime viikonlopulta tänne ku Oula noita mulle lähetti ja laitan nii harvoin mitää muita kuvia tänne blogiin kun mun posetuskuvia::D Pikkuse on huurusii kuvii, mut nii tais olla tää ilta/yöki:D Party party ja sitä rataaa

3 kommenttia:

 1. en tiiä kuulostaako nipottamiselta, mutta sun blogi on tosi hyvä ja asiallinen ollu tähän mennessä, voisit saada tosi paljonki lukijoita esim. mainostamalla tätä jossain. Meille anonyymeille, jotka ei sua henk.koht mitenkää tunneta, ni tällaset alaikäisten (?) huuruset bilekuvat ei hirveesti kiinnosta, vaikka en haluu mitenkään paheksua sitä, mutta jotenki tällaset postaukset vaan tuntuu "turhilta."

  toisaalta tuolla sun esittelyssä lukee että blogisi kertoo myös vapaa-ajastasi, ja en voi määrätä mitä kirjotat, mutta sanoin nyt kuitenkin.

  hyviä kesänjatkoja!

  VastaaPoista
 2. suurimmaksi osaksi mun blogi koostuu vain vaatepostauksista, niin en näe ketään haittaavan nämä vapaa-aika postaukset, joita on siis tosi vähän. ymmärrän kyllä sen että ihmisiä, jotka eivät mua tunne, ei paljoakaan mun elämä kiinnosta, mutta blogiani lukee myös mun tuttuja ja kavereita, ja heitä saattaa kiinnostaa. ja omaksi iloksenihan minä tätä blogia pidän, ja teki mieli tehdä tälläinen postaus, sen suurempia miettimättä:) mutta kritiikki on aina tervetullutta, enkä ota sitä itseeni. hyvät kesän jatkot myös sinulle!

  VastaaPoista
 3. joo ei se mitään, tuli vähän turhan tyly tosta kommentista! :/
  ja tais olla eka bilepostaus jota täällä on nähty, joten enköhä mä kestä ;)

  VastaaPoista