13.7.2011

Music is all around

Mun kaveri ehdotti, että laittaisin blogiini biisejä mitä kuuntelen. Ajattelin että no, teenpäs samantien postauksen, joka on pyhitetty kokonaan musiikille mitä kuuntelen!

Sia


Ehdoton lemppari. Taitava laulaja ja erikoinen ääni. Muutenkin tekee sellasta musiikkia, josta tykkään. Hyvät sanat ja melodiat koskettavia. Oli vaikea valita mitä biisejä tähän laittaisin kun hänellä on niin paljon hyviä kappaleita. Varsinkin ensimmäinen biisi on musta tosi ihana.

Ellie Goulding


Voi vitsi, tämä 25-vuotias nuori nainen on aivan ihana laulaja myöskin. Ja kaiken lisäksi tosi kaunis! Lumoava ääni ja paljon kappaleita, jotka jäävät soimaan päähän. Tämän tuotantoa on myös kaikille varmasti tuttu biisi Starry eyed. Itse löysin tämän laulajan lentokoneessa matkallani New Yorkiin, eli todella vähän aikaa sitten.

Lissie


Radiosta tuttu Lissie. Hyvä ääni ja hyvää musiikkia, mitäs muuta siihen lisäämään.

Coldplay


Hyvää musiikkia, suurimmaksi osaksi aika rauhallista ja juuri sellaisesta mä pidän. Hyvää matkustamismusiikkia, kuten junassa. Chris Martinilla on tietysti myös hyvä ääni, sekin myös yksi syy miksi tämän bändin musiikkia kuuntelen. Myös sanat iskee.

James Morrison


Ehkä ihanin miesääni mitä tiiän, vähän käheä mut kuitenkin tollane ihana. Ihanaa rakkausmusiikkia, rauhallista. Mii laiki. Kuunnelkaa ainakin vika biisi, ihana.

Regina SpektorVenäläissyntyisen laulajattaren musiikki on kokeilevaa ja anti-folk tyylistä. Hyvä ääni, taitava laulaja, erikoista ja ihanaa musiikkia.

Marina and the Diamonds


25-vuotiaalla kreikkalaisella Marinalla on erikoinen ääni. Se on siinä rajoilla pidänkö hänen äänestään vai en, mutta muuten todella hyvä musiikki korvaa tämän. Kiitos Lindexin mainos, I am not a robot- biisin kautta löysin tämän laulajan. Kappale Numb on mun lemppari, siinä hänen ääni on kauniin heleä ja kappale on muutenkin kaunis.

Hurts


Rakastan tämän yhtyeen musiikkia. Kuuntelin näitä vähän liikaakin yhdessä vaiheessa, nyt pitää pitää vähän taukoa.. Biisit ovat suurimmaksi osaksi mollivoittoista hoilotusta, mutta juuri sellaisesta mä pidän, eli ei haittaa yhtään, haha. Plussaa: laulaja on hyvännäköinen ja yhtyeen jäsenet osaavat pukeutua. Niin ja nämähän olivat viime viikonloppuna Ruisrockissa!

Kim HeroldTän miehen hempeän käheä ääni sulattaa mun sydämen, aivan ihana. Kim tekee kivaa hyväntuulen-musiikkia. Pidän kovasti. Lisäksi mies on uskomattoman komea. Ja kuuntelin joskus NRJ:ltä tän haastettelua niin vaikutti tosi hauskalta ja hullulta tyypiltä, ei lainkaan ylimieliseltä. Plussaa siis sekin.

Julia Sheer


Tytöllä on kaunis ääni. Laulaa suuremmaksi osaksi kovereita. En ole hirveästi hänen musiikkiin tutustunut, mutta ihana ääni on ja se riittää siihen, että hän pääsee tähän postaukseen.

Anna Ternheim

Kolmekymppinen ruotsalainen laulaja. Kaunis ja hiukan erikoinen ääni sekä hyviä kappaleita.

Amy Winehouse

Aivan uskomaton ääni ja hyvää musiikkia. Piste.

Rascal Flatts


Tällä miehellä on hyvä ääni ja tykkään sen tavasta laulaa. Hyvää musiikkia, ei ehkä ykköslistoilla mulla mut kuitenkin kuuntelemisen arvoista musiikkia.

Lady Gaga


Sori nyt vaan, ei siitä pääse yli eikä ympäri; Lady Gaga on tosi hyvä laulaja. Okei hän on lievästi sanottuna friikki, mutta se ei vaikuta siihen etteikö sillä olisi hyvää musiikkia. Tossa kolme biisiä Lady Gagan tuotannosta, jotka ovat nousseet mun lemppareiksi tässä vuosien saatossa (kahden vuoden).

Pendulum
Jep, hyvää musiikkia tälläkin. Vähän eroaa tosta hempeilymusiikista mitä mulla on tapana kuunnella, mutta kuuntelen musiikkia laidasta laitaan. Olin provinssissa tän keikalla, huhhuh oli kyllä hyvä.

The Sounds


En yleensä kuuntele tälläistä musiikkia, mutta tämä on poikkeus. Paljon hyviä kappaleita ja pidän myös laulajan äänestä ja karismaattisuudesta. Tämän olen nähnyt keikalla eturivistä! Hyvä lavaesiintyminen ja yleisö ihan fiiliksissä.

Scandinavian Music Group
Ihanaa suomalaista musiikkia, tykkään. Ja laulajalla todella kaunis ääni. Tämänkin keikalla olin festareilla. Joko aamudarra tai sade vaikutti asiaan mutta en jostain syystä syttynyt livenä bändiin niin paljon ku kuulokkeilla kuunneltuna :/

Jukka Poika

Hyvää suomiregeetä. Tällästä musiikkia sopii kuunnella just kesällä kavereitten kanssa. Eipä siinä kai sitten muuta! Tämänkin keikalla joskus aikoinaan olin, hyvä oli keikka.

Band of Horses
Tykkään laulajan (Ben Bridwell) äänestä. Bändin musiikki on hyvää ja no, mitäs siihen muuta lisäämään. Kuunnelkaa ehdottomasti The Funeral biisi. Aivan uskomattoman ihana ja koskettava. Tämän bändin löysin alle vuosi sitten, kun seurasin My life as Liz ohjelmaa. Siinä Liz lauloi juuri tuon The Funeral biisin.

Eiköhän nuo riitä! Tästä nyt jäi aika paljon pois hyviä laulajia ja yhtyeitä, mutta enhän mä kaikkia voinu samaan postaukseen tunkea! Laittelen myös ihan vaatepostauksiin jatkossa kappaleita aina kun jaksan ja muistan.

2 kommenttia:

  1. sulla on törkeen hyvä musiikkimaku, toisin sanoen kuuntelen ite samoja artisteja :) muutenki superkivablogi, harmi kun löyin vasta nyt! Jään ehdottomasti lukijaksi :) tsekkaile munkin blogi jos kiinnostelee ;)

    VastaaPoista
  2. tulipas hyvä mieli kommentistasi, kiitos:) juu toki voin tulla lueskelemaan!

    VastaaPoista