21.11.2011

centrum, pöytä 72


Jyväskyläläiset hoi! Vein tonne tänään vaatteita myyntiin, joten menkää ja ostakaa pois, haluan noista eroon (eikä rahakaan olisi pahitteeksi)

Jotkut vaatteet saattaa olla hiukan ylihinnoiteltuja, koska viime kerralla laitoin todella halvat hinnat, 1-2€ luokkaa, ja suurinosa vaatteista meni hetkessä. Kokeilen nyt siis nämä ekat pari päivää menisikö kaupaksi vähän kalliimmilla hinnoilla. Jos ei mene, lasken hintoja.

6 kommenttia:

  1. VOI PERKULE NYT ON PAKKO PÄÄSTÄ KAUPUNKIIN JA VÄHÄ ÄKKIÄ!!!! tyhjennän ton koko pöyän

    VastaaPoista
  2. Onks toi sama kirppispöytä ku viimekskin!:D Ja ei oo värijärjestyksessä... t. perfektionisti

    VastaaPoista
  3. mitä väliä sillä on, meneekö vaatteet hujauksessa? luulis olevan vaan parempi sulle jos kerta niistä haluat eroon. veikkaan, että moni jättää ostamatta ylihinnottelun takia - se jos mikä on perseestä kirppareilla joiden perimmäinen tarkotus on kuitenkin vaan saada vanhat rojut nurkista pois..

    VastaaPoista
  4. miks pistit sen maastohameen pois minkä ostit sen milkan blogista :D

    VastaaPoista
  5. haluaisin kysyä että onko toi centrum hyvä kirppari? tai että kannaattaako sinne viedä vaatteita? millasta kokemusta sulla on siitä? :)

    VastaaPoista
  6. Maija - haha:D on sama pöytä

    Anonyymi - et nyt ymmärtänyt pointtia. tarkoitin, että kun viimeksi vaatteeni meni niin nopeasti kaupaksi, niin testasin että menisivätkö ne silti, jos laittaisin hintaa vähän enemmän.
    tottakai haluan mun turhista vaatteista eroon, mitä nopeammin sen parempi, mutta jos saan myytyä kalliimmallakin kuin 2€ niin tottakai laitan niihin enemmän hintaa, eikös vain?
    ja tiiän, ylihinnoittelu kirppareilla on perseestä, mutta ihan hyvin näköjään meni joillekkin kaupaksi -puolet vaatteista meni päivässä:D

    Anonyymi - en pistänyt maastohametta pois?:)

    Anonyymi - ehdottomasti kannattaa viedä:)! sillä on hyvä sijainti ja siellä käy paljon nuorisoa.
    jos viet sinne vaatteita mitä uskoisit nykyajan nuorten käyttävän niin kyllä menee kaupaksi! muistat vain olla realistinen; älä pyydä esim H&M topista kolmea euroa enempää (jos sitäkään).

    VastaaPoista