17.11.2011

poika on tullut kotiin


Oh yes, siinä se on <3 Kaikki nämä vuodet olen odottanut ja etsinyt, ja nyt löysin sen. Täydellinen; sana joka kuvastaa tätä löytöä.

Ensikohtaamisemme tapahtui Sokoksella, ICHI merkin vaateosastolla. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä, and it will last!

Kaiken tämän tunnevyöryn jälkeen 50€ hintakaan ei kirpaissut, vaikka olen yleensä tottunut ostamaan vaatteita naurettavan halvoilla hinnoilla. Rakkauden eteen pitää tehdä uhrauksia xD

Tää siis oli mun asu tänään. Tollane karvaliivi näyttä  kyl rosi kivalta nahkarotsin päällä! Ja kummasti lämmittää tuolla kylmässä marraskuisessa säässä.

Ne farkut esittelen sitten kun jaksan kuvauttaa ne! Sitä ootellessa.. Ja jee huomenna on taas perjantai! Mitähän hauskaa sitä tänä viikonloppuna keksis:)

2 kommenttia:

  1. Luulin et tilasit karvaliivin Hennesiltä? Vai olikse karvahuivi... Mäki haluisin karvaliivin, täällä Tukholmassa on hirvee karvavillitys, kaikkialla vaan karvaa ja tosi monella vielä aitoo. Jotenki alkaa venyyn vähä erilaisii juttuihi mitä Jyväskylässä ostais. Ois jännä nähä onks siellä tosi samat jutut vai ei :D

    VastaaPoista
  2. Maija - niin tilasin mut se ei ikinä tullu!!:D ootin tyylii 2kk? sit katoin hm sivuilta nii sitä mun tilausta ei ees näkyny? se oli vaa hävinny:D sillee ok? ostin sit ton.
    sinä ja karvaliivi?? ennen kuulumatonta:D aijaa oikeesti? voisit joskus tehä postauksen et otat kaupungil kuvii mite ihmiset siel pukeutuu! ois mielenkiintosta nähä.

    VastaaPoista