25.5.2011

Keskiviikon asu


nahkatakki lindex paita 2nd hand laukku H&M farkut gina tricot korvakorut USA:sta



Heräsin tänään puoli yhdeksän ja koululla piti olla varttia vaille yhdeksän. Tuli lievästi sanottuna hiukan kiire, haha. Heitin vain siis jotain päälle, ja tässä tulos. En yleensä ikinä käytä denimin värisiä farkkuja, mut nyt ne eksy päälle. Toi nahkatakki on mun luotto takki. Etin tollasta rotsia ainakin kaks vuotta, ja sit yks päivä löysin ton takin lindexin lasten osastolta, ihan sattumalta. Ja hinta oli: 20 euroa ! Voitteko kuvitella? Kakskyt vitun euroa! Halpa kun mikä. Loppuun biisi mitä kuuntelen nytten.



Ainiin, en tiedä miksi, mut tää blogger ei anna mun kommentoida mun tällä tunnuksella. Eli tää ei tunnista, että olisin kirjautunu sisää tai jtn. Eli en saa mun kommenttii liitettyä mun googletilin sitä tunnusta ja kuvaa. Ymmärtääkö kukaan :D En voi siis vastata kommentteihin ennen ku joku auttaa mua tän pulman kanssa :( Jos on kokemusta tälläsesta ongelmasta nii sanokaa.

2 kommenttia:

  1. blogger on nyt sekoillu pari viikkoa, toivotaan että kommentointi ja muut hommelit palautuis pian normaaleiksi! mä pystyn kommentoimaan kunhan valitsen tohon profiiliin mun google-tilin ja kirjaudun sisään tarpeeks monta kertaa niin sitten oma tunnus näkyy tossa kommenttinimenä :--D en tiedä auttoko mutta ainakin mulla tässä tapauksessa kun kommentointi omalla nimellä ei tuu tähän automaattisesti vaan pitää valita ensiksi se profiili.

    VastaaPoista
  2. joo kiitos paaljon avusta(: tää kommentoiminen näköjää toimii mozillalla(:!

    VastaaPoista