26.6.2013

jussi

Mun jussi oli kokonaisuudessaan yllättävän rauhallinen verrattuna viime jusseihin. Enivei oli tosi tsilli viikonloppu enkä oo varma oisinko jaksanukkaa mitää örvellys kolmen päivän ränniä. Hyvää safkaa, mahtavat kelit, huippuja tyyppejä ja vähän tietty myös alkoholia, se riitti oikein hyvin mulle.

Torstai
Meni rauhallisissa merkeissä mut oli tosi jees. Kruisailtiin Juuson kanssa ympäri ämpäri autol kuunnellen hyvää musaa ja käytiin jännissä paikoissa. Kyl me pyörähettii sit yöllä Mikollaki moikkaamassa äijiä. Kuvia ois kännykäs mut en saanu siirrettyy. On muuten ihanaa kun kesällä on niin lämmin ja valosaa yölläkin!

Perjantai
Vietin perjantain meijän mökillä perheen ja pikkuserkun kanssa. Oli kyl ihanaa mennä rauhottumaan pitkästä aikaa luonnon rauhaan. Syötiin toosi hyvää grillisafkaa, saunottiin, käytii uimas (tai no minä kävin), otettii arskaa, paistettii vaahtokarkkeja nuotiolla ja tehtii muita perus mökkeily juttuja.
 

Ainii päivällä kun olin just siel uimas nii rannalla oli vaa joku random koira? Pyydettii se sit meijä luo ja koiraihmisinä oltiin tietty iha innoissaa. Se sit oli ollu siin meil joku 30min ja alettiin kelaamaan et öö missähän sen omistaja on. Soitettii sit sen kaulapannas olevaa nroon ja sen omistaja vaan sano et "joo mun puolesta se voi olla teillä niin kauan kun haluaa! Se asettuu taloksi ja lähtee kotiin sitten kun haluaa." Oltiin vähä et jaahas oorait no mikäs siin eipä meitä haittaa, päin vastoin:D Se sit oli meil yötä ja omistaja tuli hakee seuraavana päivänä. Se ei kuulemma aiemmi oo missää yötä ollu vaikka onki matkannu iteksee ties missä. Haha, mut oli kyl kiva et saatiin koirakaveri juhannukseks!


Lauantai
Tultii lauantain kotii mökiltä siskon kans ja suunnitelmana oli rillata ja juua meil parin kaverin kaa. Hanna ja Aino tuli sit meille. Juusokin tuli käymää pariks tunniks koska ei kukaa meistä ois osannu kasata meijä grilliä, saatika sitten sytyttää sitä jne. Siinä sit jauhettiin paskaa ja syötiin/juotiin ja yöllä mentii käymää keskustas. Oli hauska ilta sekin. 


Kivaa kesää, nauttikaa näistä ihanista säistä!

2 kommenttia:

  1. En kestä enää sun täydellisen täydellistä täydellisyyttä!! Oon niin kade sulle oot ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. huhu tässähän ihan jo punastuu! kiitos ihana:)

      Poista