3.4.2013

my make up routine in 10 steps

Päätin vihdoin toteuttaa meikkipostauksen, kun sellasta on monesti pyydelty. Tykkään hirveesti kattoo "ennen jälkeen" kuvia, liittyi ne sitten kauneusleikkauksiin, laihtumiseen tai meikkaamiseen, joten aattelin itekkin meikkipostauksen vähän saman tapaisena toteuttaa.

Tässä siis mun perusmeikki jonka yleensä aina laitan naamaan:

Tältä näyttää minä ilman meikkiä. Eka vaihe on siis puhistaa iho. Niinkuin huomaa, mulla on tummat silmänaluset. Lisäksi mun iho suihkun jälkeen on kuiva ja punottaa aika pahasti, ja jos en sitä rasvaa niin ai perkele se kiristää. Kaikki joilla on kuiva iho tietää mitä meinaan.







Töissä ja koulussa en pahemmin meikkiä muuten käytä, mutta lähes aina peitän tummat silmänaluset ja pahimmat punottavimmat kohdat, tässä tapauksessa nenän pään sekä nenän alapuolella olevaa ihoa. Finnit peitän jos niitä sattuu olemaan. Poskien punotus hälvenee yleensä itsestään vartissa joten niille en jaksa tehdä mitään.
Käytän Joe Blascon peitevoidetta.





 
Mulla on tapana laittaa ripsari tässä vaiheessa, että se ehtii kuivua hyvin. Käytän tällä hetkellä Max Factorin False Lash Effect ripsaria. Se erottelee ripset kivasti.











 
Mulla on aika pyöreet silmät, jotka ns. kaartuu alaspäin. Yritän kajaalin avulla tehdä silmistä enemmän kissamaiset ja luoda vaikutelma että silmät kaartuisi ennemminkin ylöspäin.  En nyt tiiä tajuaako kukaan näistä mun selityksistä mitään, kuvasta kuitenkin näkee olennaisen, eli laitan kajaalia silmän ulkonurkkaan. Kajaali on H&M:n. Saatan kajaalin päälle vielä ohuella siveltimellä laittaa mustaa luomiväriä.

Sitten laitan luomivärin. En laita liikkuvalle luomelle oikeastaan yhtään, vaan luomivakoon ja siitä häivytän ylöspäin. Käytän väreinä beigeä, ruskeaa ja mustaa. Välillä saatan käyttää seassa myös violetin sävyistä luomiväriä. Tähän meikkiin en luomiväriä hirveästi häivyttänyt, välillä häivytän enemmän ja välillä vähemmän. Käytän yleensä Elizabeth Ardenin värejä.





Laitan alaripsiin ripsiväriä -yleensä aika reilusti. Se saa silmät näyttämään isommilta.














Taivutan yläripset lähes aina. Näin silmät ja katse korostuu. Ammattilaisilla tulis tässä vaiheessa varmaan face palm, kun taivutan ripset kun niissä on ripsaria. Kyl mä ne joskus taivutan ilman ripsiväriäkin, mut yleensä kuitenkin näin. Ja just tän taivutuksen takia ripsarin pitää antaa kuivua, koska muuten tulee rumaa jälkeä. Käytän Tweezermanin ripsentaivutinta. Aivan loisto vempele, parempaan en oo  vielä törmänny.




Sit laitan huulipunan. Käytän usein nudea. Välillä rohkenen myös laittamaan punaista väriä. Musta mulla on kuitenkin aika ohuet huulet ja punanen korostais niitä niin siks pitäydyn usein nudessa. Käytän pohjana Lumenen Natural Code sävyä 3 ja sit yleensä lisään päälle viel WE CARE Magnetic Lips vaaleinta sävyä mitä löytyy.







Monet yleensä rajaa kulmat perus kulmakynällä. Ite en oo niistä ikinä tykänny. Pyrin saamaan suht luonnollisen lopputuloksen, joka mun mielestä tulee parhaiten siveltimellä ja luomivärillä. Laitan siis ohuella siveltimellä mustaa tai tummanruskeeta luomiväriä. Näin oon tehny niin kauan kun muistan.






Viimenen vaihe on käytännös ihan vaa sitä et katon pitäskö jotain korjata tai lisätä. Usein laitan alaluomeen luomiväriä, jos haluun vähä raffimman lookin (kuva). Jos ehdin tai muistan, laitan poskiluun alle aurinkipuuteria, jolla yritän peittää mun pyöreitä poskia ja korostaa poskiluuta. Mulla ei meinaan kovin korkeita poskipäitä ole, mikä on sääli. Saatan myös laittaa vaaleeta luomiväriä kulmaluun päälle tai vaikka tekoripset jos oon lähössä juhlimaan.




Valmis! Mitäs mieltä ootte? Kertokaa ihmeessä mielipiteitä tästä mun meikistä. Tykkäsittekö muuten tällaisesta postauksesta ja haluisitteko vaikka mun juhlameikin myös tällaisen postauksen muodossa? Tätä postausta oli loppujenlopuks aika mukava tehdä ja hauska oli myös nähä kuinka paljon meikki muuttaa omaa naamataulua! Tässä vielä alhaalla hauska ennen ja jälkeen kuva. Hahaa näytän iha hiirulaiselta tossa ekassa.


 



 

34 kommenttia:

  1. Vau, oot tosi luonnonkaunis :)

    VastaaPoista
  2. Voi miten vauvalta ja söpöltä näytät tossa ennen-kuvassa! Sit jälkeen-kuvassa oot tommonen beauty. Ja joo tee juhlameikistä samanlainen postaus!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha jep valitan aina sitä ku näytän ilman meikkiä ihan kersalta:D voi kiitos! okei joo, voisin tehdäkkin:)

      Poista
  3. Ei vitsi miten kaunis oot ilman meikkii! Kumpa ois itekki noin nätti meikittä, mut onneks epäkohtii voi kuitenki peitellä! Mun mielestä vois näyttää jopa paremmalta jos alaripsissä ei ois niin paljon ripsaria, mutta ihana meikki ja hurjan kaunis sinä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. aijaa kiitti:) joo ennen en alaripsiin ripsaria laittanu mut nykyää tykkään laittaa, kiitos paaljon!

      Poista
  4. Saat meikillä itsellesi 10 vuotta lisää ikää. :o

    VastaaPoista
  5. Oot luonnonkaunis! :) Upee!

    VastaaPoista
  6. oot kyllä ihan älyttömän kaunis, vau!! :)

    VastaaPoista
  7. Kiva ja näyttävä meikki muttei mitenkään 'suttuinen' :) oot kyllä ihanan freesi ilman meikkiäkin!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu pyrinkin siihen ettei kovin suttuinen lopputulos tulis:) kiitos kovasti!

      Poista
  8. Ärsyttävää et sanot et sul on tummat silmänaluset ja iho punoittaa pahasti, valhetta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä tänne blogiin mitään valehtele, ehkä meil sit on vaa erikäsitykset noista tai jtn. Mut joo ei mulla mistää pahimmasta päästä ole, sen myönnän

      Poista
  9. Värjäätsä sun kulmia vai onks ne luonnostaa noin tummat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. on ne luonnostaakin aika tummat mut joo värjäilen myös silloin tällöin, viimeks ehkä kk sitten!

      Poista
  10. Älä pliis meikkaa!!!!Oot niin kaunis ilmankin, tollanen kerros pakkelia naamassa vaa vanhentaa!!
    Jos mulla olis sun kasvos nii en kyllä laittas ku huuli rasvaa :D mutta itsepähän päätät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. meikkaan pääasiassa vain baariin tai juhliin, toisin sanoen n. kerran viikossa, eli se siis tuskin vahingoittaa ihoa:) toivottavasti xd haha joo tulee niitte huulirasvojen kanssa päivittäin läträttyä :D

      Poista
  11. oot kauniimpi ilman meikkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. olipa mukavasti sanottu, kiitos paljon:')

      Poista
  12. oot ihan älyttömän kaunis, sekä ilman meikkiä että meikillä!! wau. sellainen kysymys heräsi että mistä tweezermanin ripsentaivuttimet löytää? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos emmi:) niitä ei taideta pahemmin suomessa myydä, ite ostin nycistä ja netistä tietty löytää kans!

      Poista
  13. ei vitsi oot kyllä kaunis! :---)

    VastaaPoista
  14. oot kauniimpi ilman meikkii ://

    VastaaPoista
  15. Kuvassa 5 sun meikki on täydellinen :)

    VastaaPoista
  16. Mäki aina laitan ensin ripsarin ja sen jälkeen vasta taivutan.. Moni ihmettelee, mut ne on helpompi taivuttaa ja pysyy kauemmin taipuneena kun se ripsari on valmiiks siinä ja jähmettää ne ripset sillee! Mut taivutin menee ihan paskaseks kun siinä on kerros kuivunutta ripsaria :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niimpä! Ne taivuttuu paljo paremmi sillee. Joo ja sen lisäks et taivutin on paskanen nii ripset kärsii aika paljon:s

      Poista