1.1.2013

the what-if's and the should-have's will eat your brain


bongasin ton otsikossa olevan "elämän viisauden" vähän aikaa sitten yhestä blogista, en kylläkään muista kenen ihmisen suusta noi itse viisaat sanat on peräisin. any how, pystyn samaistumaan tuohon niin perkeleen hyvin. tuntuu että mun ajattelumaailma pohjautuu yhelle vitun jossittelulle ja se on niiin päätä raastavaa. oonkin nyt yrittäny harjoittaa sellasta huoletonta ihan sama -elämän asennetta, mut helpommin sanottu kuin tehty. vaikeeta ruveta muuttamaan omaa itteään, tullu tässä huomattua moneenkin otteeseen. tuntuu myös, että nykyään tässä maailmassa ei muulla pärjää kuin hyvillä roolisuorituksilla ja paksulla haarniskalla. kylmät ja kovasydämmiset, itsevarmat ihmiset saa mitä haluaa, kiltit ja sympaattiset on perkeleen heikkoja joita voi kohdella kun jotain vitun nukkea. okei, yleistän varmaan liikaa, mut puhun käsi sydämmellä ja oon jokasen sanan takana. heti kun antaa ittestään vähän enemmän ja päästää toisen lähemmäks, löydät ittes varpaillaan, kädet ylhäällä ja valmiina haavoittumaan hetkellä millä hyvänsä. mitä enemmän luottaa, välittää ja tulee toista vastaan, sitä enemmän leikkii tulella. puukko saattaakin jo löytyä sieltä selästä tai huomaat et luotit pelkkiin sanoihin tai kuvitelmaan. miks omana ittenään on niin vaikea pärjätä? ja ne jotka pärjää, mitä vittua ne tekee eritavalla, haluisin vaan tietäää.

mut mulle kuuluu siis hyvää ja eilinen meni kivasti (ei ole edes darraa thank god), noi nyt vaan on ajatuksia mitä toi otsikko mussa herätti ja mitä usein oon miettiny ja tuun miettimään:D mitä muuten tykkäätte kuvista?:)

20 kommenttia:

 1. Totta, olis vaan helpompi olla itseään täynnä oleva pikkusieluinen kusipää, elämä menisi hyvin, eikä pettyisi, itse olen melko pessimisti, mutta ne pienetkin asiat missä jaksaa olla optimistinen ja ajattelee hyvää menee vituilleen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa että ainaki joku tajus mun tekstin! hyvin sanottu, i feel u kaveri

   Poista
 2. Apua! Puit juuri kaikki ajatukseni sanoiksi. juuri lähiaikoina päätin etten pelkää enää, annan mennä ja päästän toisen ihmisen lähelle itseäni. en tiedä, mitä tein väärin, mutta näinhän tässä taas kävi. miksi ihmisillä nousee niin helposti se kuuluisa kusi päähän ja niihin ei tunnu tuntuvan missään toisen ihmisen potkiminen yhtäkkiä vailla selityksiä pois elämästä. tässä maailmassa sä et voi olla hyvä ja samalla tekemättä mitään väärin, aina sua syytetään jostain. huhuu missä olette te aidot ihmiset jotka oikeasti välittävät?

  Muuten löysin blogiisi vasta tänään ja tää on ihana! Sä oot ihan järjettömän upea ja oon ihan sairaan kateellinen sulle! :D Hyviä uusia vuosia ja koita pärjäillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihanaa et sieltä löytyy sielunsiskoja, joskus tuntuu että selittää jotain ihan omaa paskaa tänne eikä kukaan ymmärrä näitä juttuja:D mutta jes. ja jep, ihan samoja asioita itekki oon miettiny. mitään ei ikinä kyl pitäis pitää itsestäänselvyytenä.
   voi kiitos, tollaset sanat merkkaa mulle tosi paljon:) kateellinen ei kylläkään kannata olla. jees samoin!

   Poista
 3. Beautiful pics!! I love the way you do the editing

  x

  veruzkas.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. fonttti vois olla vähä isompaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D joo kokeilin vaihteluks vähä pienempää fonttia ku yleensä mut täytyy sit varmaan pitäytyä siin isommassa!

   Poista
 5. Oon niin samaa mieltä !!

  VastaaPoista
 6. Ei saakeli. Oot niin oikeessa. Kello on 1.30 enkä saa unta, vaikka oon hiton väsyny. Mä kerrankin aattelin luottaa, päästää lähelle ja antaa mennä, mut se tais ollakin mun elämäni suurin virhe. Oon kans maailman pahin jossittelija ja asioitten kääntelijä ja vääntelijä. Ehkä joku päivä me vielä opitaan ottaa iisimmin. Ja sillon, meitä rakastetaan omina itteinämme. Mitään päätä eikä häntää tässä ei nyt kyllä ollu, mut ei oo kyllä mun tän hetkisellä olotilallakaan..

  Mutta, rakastan sun blogia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei kurja kuulla:/ mut jos joku satutti sua sen takia et olit oma ittes niin ansaitset parempaa. joo ehkä viel joku päivä oppii, haha! joo ei mitään, kyllä se siit ajan kanssa tai viimestään sit ku löydät jonku toisen. vaikee muuta sanoo kun koko tarinaa en tiedä. kiitos paljon:)

   Poista
 7. Oot super kaunis ! onks sulla pidennykset ku niin ihanat hiukset? (:

  VastaaPoista
 8. Mää näin susta unta viime yönä! :D pidit jotkut isot mökki bileet, haha !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha, aijaa:D toivottavasti oli hyvät pileet!

   Poista