10.12.2012

happy birthday to me

18 vuotta eikä suotta. Wouu vihdoin ja viimein oon saavuttanut tuon ihmeellisen iän! Ei voi muuta sanoa kun että oli jo aikakin. Viime viikko on ollut yhtä iloa, hymyä ja juhlistamista, etten oo synttärikiireiltä ehtiny tulla tänne aiemmin päivittelemään.
 
Vietin synttäriyön rauhallisissa merkeissä Akin kyydissä ympäri Jyväskylää kierrellen ja heitellen porukkaa ties minne. Kahentoista maissa mentiin Netan ja Akin kanssa Netan kaverin kämpille oottelee että kello lyö 12, kiskastiin siinä sitten juhlan kunniaksi parit shotit, julkasin fbssä synttäri ihkutus kuvan (olihan se nyt pakko) ja lähettii jatkaa matkaa taas autolla.
 
Itse torstai synttäripäivä 6.12 menikin sitten ihan juhlimismerkeissä ravintolassa ja baarissa, siitä lisää myöhemmin, mutta nyt ois tarjolla kuvia perjantailta. Pidin tosiaan sillon siskon kanssa meillä juhlat, jotka oli oikein onnistuneet:)



Tuuosta! Voi että mulla on kyl mahtavia kavereita, ei voi muuta sanoa. Kiitos hirveesti kaikille jotka on ollu juhlistamassa mun synttäreitä ja kiitos muuten myös kaikille jotka onnitteli facebookissa! Unohin siellä kiittää yleisesti kaikkia, tuli nimittäin super hyvä mieli lueskellessa kaikkia onnitteluja:)
 
Kuulostaa tosi imelältä, mutta damn oon tosi onnellinen! Muistan kun torstaiyönä baarireissun jälkeen, menin bussilla vahingossa oman pysäkin ohi ja siinä sitten vaeltaessa kotiin tajusin et ei helvetti, oon oikeesti onnellinen. Oon vaan jotenki tässä lähiaikoina tajunnu alkaa arvostamaan asioita, jotka tuntuu itsestäänselviltä, muttei oikeastaan todellakaan ole. Oon tajunnu jättää kusipäät ja muut kaksnaamaset mulkut omaan arvoonsa ja alkanu keskittyä mun elämässä kaikkiin hyviin asioihin ja välittää ihmisistä jotka tuo iloa mun elämään ja oikeesti välittää musta. Yritän kohdella hyvin niitä ketkä tekee mulle samoin, ja mikä tärkeintä, yritän arvostaa itteeni enemmän enkä anna toisten kohdella mua paskasti jos en sitä niiden paskaa niskaani ansaitse. Oon myös tajunnu kuinka paljon mun ystävät mulle merkitsee. Muun muassa näiden asioiden tajuaminen on tehny mut onnelliseksi, en vaan tiedä miksi siinä tajuamisessa on mennyt niin kauan. Ehkä mun piti ensin kasvaa. Nyt mieli lepää (ainakin toistaiseksi) ja oon jättäny kaiken turhan shaissen taakse, vaikka tietysti välillä on aina huonoja päiviä kun kaikki ärsyttää.
 
Jep, ehkä toi 18 vuotta on nyt siis ihan oikeesti ansaittu ikä. Ja ei, en iloitse tota ikää pelkästään sen takia että pääsee baariin ja alkoon jne, vaan jotenkin miellän ton iän monen uuden tilaisuuden ja oven avautumiseksi. Ja tavallaan se mun identiteettiin kuulunut alaikäisyysleima saa vihdoin väistyä ja voin tuntee itteni itsenäisemmäksi ja kypsemmäksi. Uskon kasvaneeni ihmisenä tässä vuoden sisällä ihan hirveesti ja voin ehkä uskaltaa sanoo itteeni aikuiseks (ainakin ihan vähän) vaikka edelleen oonkin ja tuun olemaan se hölmö ja tyhmille jutuille naurava blondi, haha.
 
ps. ainiin, kuvia saa kopsata jos siinä esiinnyt ja jos oot kuvassa jonka et halua olevan täällä niin kerro ihmeessä!
 

18 kommenttia:

  1. heii myöhäset onnittelut, oot ollu hirmu nättinä JA mahdatko tietää että mistä ton sun kaverin peplumkimalletoppi on tossa viimesessä kuvassa? ihan törkeen kiva ja just semmonen mitä uudeks vuodeks oon ettiny! :D:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitän!:) taitaa olla nellyltä ellen ihan väärin muista! toi on kyl aivan iihana

      Poista
    2. maailman kauneimmat synttärisankarit näissä pippaloissa olikin! ja oh gosh en kestä näitä kuvia, mutta hauskaa oli ja se jos joku näistä kuvista näkyy. ps ullan unelmapeplum on asokselta :-)

      Poista
    3. voi iida, höpsis:) hahaa nää kuvat on kyl ihan hassuja xd ainiiin olikin!! hups

      Poista
  2. heii mitä ihmettä, asuks sä jyväskyläs? :D menny iha kokonaa ohi, vaik jo jonki aikaa seuraillu tätä sun blogia, mut jee voin ehkä bustata sut joskus siel :) ja ps, sul on sama synttäripäivä ku mul D: jee me itsenäiset

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep täällähän minä:D haha meibi! oho vautsi vauu, hyvä me;) :D

      Poista
  3. Paljon onnea hei vähän myöhässä! :)

    VastaaPoista
  4. Kamalaa, ihan sydän kurkussa selailin näitä kuvia alemmas...pelkäsin että joku ihan järggy kuva tupsahtaa näytölle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hahaaa, no hyyvä jos ei kuitenkaa tupsahtanut xd

      Poista
  5. törkeen kaunis oot ja vielä söpö mekko! mistä se muute on?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi kiitos! mekko on seppälästä, kuvittele, seppälästä!:D

      Poista
    2. no huhu.:D luulis että vähä jostai muualta mutta ihana kyllä on! ja tack ku kerroit!<:

      Poista
    3. no niimpä!! ha eipä mtn:)

      Poista
  6. ihana pätkä toi viimenen teksti! tuntuu että mullekin 18 vuotta oli semmonen "heräämis"hetki (:D) se on jotenki hassua miten yhet synttärit vaan muuttaa niin paljon myös ajatuksia! kun yhtäkkii kaiken sen päätöksentekovapauden yhteydessä tuntuu että on vaan vastuussa itestään enemmän kun edellisenä päivänä. vautsi olipa mahtavaa lukea toi, mulla oli täsmälleen samoja fiiliksiä omien synttäreitten aikaan :) ja onnee vähän myöhässä, taisin nähä sut rumassa perjantaina, olit nättinä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. voi että, ihana kuulla et siel on joku joka on ymmärtäny mun ajatuksia:) kun eka mietin et oliko tossa mun tekstissä mitää järkeä. kiitos kovasti ja siellähän minä olin juu:) aijaa kiva kuulla kiiitti!

      Poista
  7. Mitkä on sun ns lempparijuomat? Ja paljon juot kerralla sit? Haha outo kysymys xd

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haha:D noöö baarin ulkopuolella juon yleensä bissee (6-8) paitsi jos rahatilanne on hyvä (never) nii sit jtn muuta. baarissa lonkero, bisse, shotit ja jotkut kirpeet drinkit mennöö, rahatilanteesta riippuen

      Poista